Групи, спорт навън, излети

08.04.13
00:02

Здравейте, заглавието на темата не е особено точно, но не можах да измисля как да го напиша... та иска ми се да попитам дали случайно някой знае за някаква такава група от хора, които са обединени около някаква идея (спорт и здравословен начин на живот в случая) да кажем да се правят тренировки заедно, навън, или да се ходи на някакви такива излети... сещам се, че преди години съм гледала в интернет някакви блогове за такива инициативи, но нито си спомням как се казваха, нито имам идея как да ги открия... та не знам дали ми разбрахте идеята, ако не сте ще се опитам да обясня повече. За София става дума.

Аз лично не знам, но идеята ми харесва, защо да не я реализираме? Я да видим сега дали има и други желаещи!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1