Бокс в домашни условия?

08.04.13
12:11

здравейте! искам да помоля,някой който е в час да даде съвет...значи имам боксов чувал (май се води кикбоксов,защото е по дълъг,но не съм разбирач) и double end bag ( бърза боксова круша на въжета) представлява ето това

линк 1

линк 2 

реших да се позанимвам малко с “бокс” главно зареди движението,защото само фитнеса ( пак в домашни условия) не ме “раздвижва” достатъчно...не съм тръгнал да ставам шампион по бокс или нещо просто искам да зауча малко техника ,да развия повече издръжливост ( да не си изкашлям дробовете и да ставам в пот за 2 мин) пък и да се занимавам с нещо,защото имам много свободно време. та това което искам всъщност е някакви напътствия,съвети за техника на ударите,стойка,гардове и тн.било то чрез обяснения или видеоклипове няма значение.ако може някой който знае за какво става на въпрос да ми препоръча нещо като програма за начинаещи...знам че няма да има кой знае какви успехи като да си ходя на бокс примерно в някоя зала както си му е реда,но просто нямам финансова възможност и затова ще съм благодарен някой ако просто даде някакви съвети по въпроса...за сега гледам като тренирам на крушите да държа брадата наведена и да гледам “през вежди”,да пускам удари от цялото тяло не само от ръцете и да ги връщам бързо на място без да се откривам.също така наблягам повече на движението около крушите гледам да не седя само на едно място и да ръкомахам,а на бързата круша гледам да вкарвам 2-3 удара и после гард и отново така да свикна бързо да влизам след удари в гард и после бързо да излизам от гарда с нови удари.  ако има значение на 21 години съм 180 см 80 кг  не съм тренирал нищо освен фитнес в домашни условия от 12-13 годишен

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 18.02.15 14:53.

08.04.13
13:50

Супер че разполагаш с круши, можеш да правиш добро кардио вкъщи!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1