09.04.13
13:28
Здравейте, извинявам се ако нещо съм сбъркал раздела. Значи мисля малко да поизчистя мазнините за лятото. 18 годишен съм, 178 висок, 81кила, мерките ми са 119 гръбна и 41 ръце. Тренирам сериозно от 2 години. По принцип в момента нямам много мазно - виждат ми се вените по ръцете, имам нещо като плочки (две и половина) виждат се само на лампа, но искам да се изчистя хубаво. Четох доста за схемите за чистене и се спрях на НВД. Изчислих, че калорийния ми баланс трябва да е 3000 калорий и си ги разпределих на 90 въглехидрати, 200 протеин и 190 мазнини, ако съм чел и смятал правилно. Тренирам 4 пъти седмично. В момента имам протеин и фет бърнър и разполагам с около 60 лв на седмично за храна. Целта ми е да изчистя максимално мазнини с минимална загуба на мускул. Въпросите ми са :
1. Ще трябва ли да променя тренировъчната си програма като добавя повторения(сега правя по 10 - 8) освен кардиото в края И ?
2. Кога да си пия протеина, мисля да е сутрин, преди и след тренировка.
3. Храненето - нямам си никаква идея как да си разпределя храненето и какво да ям освен, че знам накрая на деня какво трябва да съм приел, ще се радвам ако някой ми помогне като ми даде примерен хранителен режим.
Благодаря предварително на всички отзовали се да помогнат. За 1 път ще чистя, досега само съм качвал и затова съм толкова куц на тая тема.