09.04.13
14:32
Някой може ли да сподели на кои упражнения да наблегна, по-колко серии с какви килограми да правя за по-плътен бицепс? Като си стегна ръката е добре, твърда, добре оформен мускул, но като е отпусната ми се струва прекалено мека?
казано от Hacked на 09.04.13, 14:32:
Някой може ли да сподели на кои упражнения да наблегна, по-колко серии с какви килограми да правя за по-плътен бицепс? Като си стегна ръката е добре, твърда, добре оформен мускул, но като е отпусната ми се струва прекалено мека?
Качи някой снимка като е отпусната и стегната да видим за какво точно говориш.
казано от krNbarca на 09.04.13, 15:54:
Качи някой снимка като е отпусната и стегната да видим за какво точно говориш.
На снимка няма да си личи, просто на баране ми се струва прекалено мека...
09.04.13
19:15
набирания с тежест и тяга с подхват.
Тези упражнения дето са ги правили навремето майка ти и баща ти... които,пък ти нямаш думата да избираш :)
казано от Jikata на 09.04.13, 19:57:
Тези упражнения дето са ги правили навремето майка ти и баща ти... които,пък ти нямаш думата да избираш :)
Не съм те разбрал. :)
Мнението беше редактирано от Hacked на 09.04.13 22:55.
09.04.13
20:15
казано от Hacked на 09.04.13, 19:45:
А кои упражнения издължават бицепса, не да правят топка?
Статичните движения най-често срещани в гимнастиката, така наречените straight-arm work
straight-arm work не спомага за това! Няма такова упражнение, което да ти издължи мускула! Jikata имаше предвид, че е до ген и че авторът няма как да го промени.
Мнението беше редактирано от Юли на 09.04.13 21:13.
Всичко си е до проба авторе. Проба- грешка дет’ се вика. Пробвай най- различни упражнения- чукови, вдигане на дъмбели от стоеж/ седеж, вдигане на крив лост на скотова пейка/ в изправено положение, вдигане на прав лост, набиране с тесен хват и тн. и тн.
Упражнения колкото си искаш, в рамките на месец (или повече) ги изпробвай тия упражнения и виж кои комбинации ти влияят най- добре. Защото все пак всеки е индивидуален и всеки се развива по различен начин.
Но недей да се вманиачаваш толкова по бицепса, все пак той е малък мускул.
10.04.13
17:53
Прави бицепсовото сгъване с прав лост. Точно това издължава мускула, докато сгъването с крив го “прави топка”.
казано от charlie brown на 10.04.13, 17:53:
Прави бицепсовото сгъване с прав лост. Точно това издължава мускула, докато сгъването с крив го “прави топка”.
Това също си е ген... примерно на корема както на някои хора са им “криви” плочките да има упражнения за “изправяне”.