09.04.13
17:56
Здравейте,
към 10-ти 08.2012 бях си ударил мускула над коляното (бягах и се блъснах в един бетонен ръб от вътрешната страна 4-5 см над самото коляно).Беше леко подуто към 1 седмица, имаше одраскано и рана но съвсем леко ме болеше и си ходих нормално.Както и да е раната и обеленото ми зарасна направо забравих за тях, но от момента в който си ударих коляното започна да пука много гадно.Пукането е точно където ми е пръста на снимката.. Не е самото коляно, то си е в перфектно състояние, не пука не ме боли, а самия мускул ( на това място всеки от вас ако легне по гръб, сложи си раката на мястото на пръста на снимката и започне да прави ‘’колело’’ ще усети такова лекичко пукане).При мен обаче пукането се усеща доста силно и даже като клякам се усеща..Не знам защо точно там започна да пука като на това място въобще не съм го удрял, но удара от другата страна беше доста силен.Като приклякам преди да сядам (на стол, диван и т.н) пука при сгъването на крака.Вече няколко месеца не ми минава гадното пукане и не знам какво да правя.. не съм ходил на лекар защото не съм имал сериозна травма и мисля че не е наложително.Та някой от вас имал ли е подобно пукане на мускула или каквото и да е там и някакви съвети как може да си помогна?
П.П. На почти 16 години съм, занимавам се с лека атлетика и краката са ми често натоварени.