Препоръчайте бърнър

09.04.13
21:51

Здравейте!Първо мисля да дам малко повече информация за мен.Занимавам се със спорт от 10 години,започнах на около 9-10 сега съм на 19(85 кг),като се занимавам с фитнес от около 3 години и половина.Ендоморф съм като качвам лесно,свалянето не ми е трудно но само килограмите(под това имам предвид че свалям лесно килограми но по-голямата част от тях са мускул/преди често ми се е налагало да свалям за състезания).Тъй като тази година съм кандидат-студент нямах възможност да продължа да тренирам както до сега и започнах да ходя само във фитнес залата(демек от около година само фитнес).Във връзка със спада в тренировките ( от 6-7 до 4 на седмица) започнах да качвам и повече ММ,но успоредно с нея и мазнини.Миналото лято чистих с НВД,РБД и ВБД като ги въртях(казаха ми ,че е добре да се въртят през няколко седмици в моят случай ги въртях на 2/3/2)също така бях на кръгови тренировки с доста кардио(40 мин) успоредно взимах и Л-карнитин... резултатът беше същият като преди:свалих 6 килограма но твърде малко то тях бяха мазнини.Тази зима качвах като се получи повече от добре.Успях да кача към 12 килограма,повечето от които ММ.За съжаление добавих малко мазнини към тези които вече имах.Сега мисля отново да чистя като си мислих към предишната програма да добавя и суроватка(за да поддържа ММ) и някой фет-бърнър за по-добри резултати.Вече съм се спрял на марка протейн ,та реших да питам за бърнъра.Поначало съм се насочил кум термогенен(харесах мненията за синтракс ) ,но слушам от познати за различни странични ефекти(един от тях имаше проблеми с черният дроб което е доста сериозно/незнам какво е взимал само разбрах че е термогенен).От друга страна л-карнитина нямаше никакъв ефект а знам че той спада към липотропните.Та сега мисля да оставя на вас.
ПС:Надявам се не съм написал някоя глупост тъй като досега не е имало нужда да взимам хранителни добавки и съм нов в областта.Досега съм успявал да постигна нужното с добър хранителен режим и повечко тренировки.
Мерси предварително.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1