Мнения за Universal Easy-to-swallow?

Здравейте!
Някой използвал ли е Universal Easy-to-swallow фет бърнър и какви са отзивити ви за него?Лято идва и всеки мисли как да смъкне малко мазнинки, но на никого не му се дават безбожно много пари, а този продукт е на добра цена, но дали е ефикасен?За кардиото и хранителния режим няма смисъл да ми обяснвате, това ми е ясно, че само с фет бърнър няма да стане.
Благодаря предварително :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 12.04.13 00:00.

11.04.13
21:21

Като ти е ясно защо питаш тогава?

Ясно ми е, че само с пиене на фет бърнър без режим и кардио няма смисъл да го пия, но самият продукт добър ли е?За това питам... :)

BT

14.04.13
16:30

Слаб продукт. Много продължително време трябва да се пие, за да се види резултат. Бих ти препоръчал нещо по-силно, като Oxyelite, ThermoCore или Thermo shred. Успех!

БО

14.04.13
16:54

казано от Boots to Asses на 14.04.13, 16:30:

Слаб продукт. Много продължително време трябва да се пие, за да се види резултат. Бих ти препоръчал нещо по-силно, като Oxyelite, ThermoCore или Thermo shred. Успех!

OxyELITE не беше ли забранен заради някаква съставка в него:?

BT

15.04.13
10:19

казано от Бодибилдър на 14.04.13, 16:54:

казано от Boots to Asses на 14.04.13, 16:30:

OxyELITE не беше ли забранен заради някаква съставка в него:?

Да, заради 1,3 диметиламиламин-а, но все още може да се намери в БГ. Ако толкова се притеснявате вижте другите предложения, не са по-лоши.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1