12.04.13
00:23
Здравейте :)
Аз съм момиче на 15 години, висока съм 168см и тежа 60кг. Започнах да се занимавам редовно с фитнес преди около 2 месеца. Тогава тежах 67кг. Преди тренировка пия по 2 капсули fat burner thermo core на amix. Целта ми в момента е да достигна до 50-55кг ( като ми остават хапчета за още 10-11 дни ) и ще ви бъда много благодарна, ако изкажете мнение и ми дадете някой съвет за хранителния режим и програмата ми.
Започвам с хранителния режим:
Закуска в 10 часа : 2 твърдо сварени яйца, 50г краве сирене, чаша топла вода ( чувала съм, че помага за отслабването )
Обяд в 12:30 часа : 200г салата от зеле и морков ( без олио или зехтин )
Следобедна закуска в 16:00 часа : Натурална активия
Вечеря в 22:00 часа : 100г пилешко месо, 100г краставица или домат
- сама изготвих хранителния си режим, като се стараех да избягвам въглехидратите, но искам да чуя няколко мнения за това кое е в повече и какво липсва.
Тренирам 6 дни в седмицата ( в неделя си почивам ) и нямам изготвена програма. Най-често правя кардио по 30-40 минути, след това 2 серии по 100 повторения коремни преси, някои дни правя напади и клекове с дъмбели ( 3-4 кг ) и общо взето е това.
- Искам да попитам, какво мога да ям преди фитнес, за да не тренирам на гладно ( чувала съм, че когато тренираш на гладно гориш мускул, а не мазнини )