Къде бъркам в режима си?

12.04.13
19:36

Здравейте,
на 26 год. съм, 174 см висока, 72 кг. Никога през живота си не съм спазвала правилен режим на хранене(хранене-1-2 пъти дневно) и съм спортувала изключително малко(с което не се гордея, разбира се). От около 40 дена започнах да закусвам (трици,овесени ядки), към 10 часа ям плод, към 1-2 часа обядвам, следобяд хапвам нещо малко и вечерям към 8 ( салата,
или супа или месо). Започнах да пия вода малко повечко за мен - 2л, не ям тестени изделия и сладко само преди обяд. В понеделник,вторник и петък правя тренировки в домашни условия с продължителност 90 мин, включващи http://www.youtube.com/watch?v=FySeXEH-O9o и велоергометър. В четвъртък се занимавам с йога. Проблемните части са в долната част на тялото ми. След тези 40 дни обаче мерките ми са се увеличи с 1-2-3 см, а килограмите ми са същите. Моля за помощ някой да ми посочи грешките за да мога да отслабна и да стегна тялото си. Предварително благодаря :)

Колко време кардио правиш ? Набегни на него, ако искаш да отслабнеш цялостно.

13.04.13
10:07

35-40 мин, а защо мерките ми се покачиха вместо да намалеят или поне да остана същите..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1