Увиснала кожа

13.04.13
10:02

Здравейте ,
имам запитване към хората от форума и се надявам да може някой да ми помогне. Случая е следния: преди 1 година и 2 месеца почнах да отслабвам. На 17 години съм , висок съм 1,78м и в момента тежа 78-9 кг. Преди 1 година и 2 месеца тежах 120 кг. Не съм приемал нищо просто спортувах и се хранех здравословно.. Но сега когато правя лицеви и виждам как кожа от корема ми увисва и не мисля ,че е много нормално :/ все още се чувствам с леко наднормено тегло , но когато го видя това и просто нямам думи ... Въпроса ми е следния: Нормално ли е? Ще се прибере ли тази кожа или е просто все още подкожна мазнина.
Благодаря предварително.

П.С. Приемам всякакви съвети :)

13.04.13
15:40

Нормално е при свалянето на толкова килограми да има увиснала кожа. Не знам дали ще се прибере, знам само, че някои хора се подлагат на операции, за да я отстранят (но това са по-тежки случаи, при теб не знам как е).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1