азотен бустер?

RE

20.05.05
22:13

При него се повишава изключително много азотния баланс, както и при анаболните стероиди, но е напълно безвреден и е разрешен за употреба от “Международния Олимпийски Комитет”. Тук е мястото да кажа, че на всички състезания, на които съм ходил съм давал допинг проби и съответно не е имало проблеми с това вещество. Този препарат повишава азотния баланс, което е гаранция, че не се губи мускулна маса и се стимулира белтъчния синтез. Другия ефект на азотния бустер, е че дава много завършен вид на мускулите, прави вените по-изразителни, по-очертани и напомпани.

намерих това в една анкета на Христомир Христов и ми е интересно да науча повече за този продукт ако някой е ползвал или е чувал за него нека пише .  и ако знае как се продава колко пари и как се взема  :wink:

20.05.05
23:27

Пример : “Nitrix” на фирмата BSN! Или пък на Optimum - “Nitric boost”!
Цените са около 100-120 кинта за 180 капсули!
Взимат се по 9 капсули на ден!
Досега съм нямал възможност да го пробвам това! Ако имам кинти бих го пробвал - всичко, което съм прочел за тези продукти звучи убеждаващо!

BI

14.06.05
14:33

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=7380&highlight=bsn

14.06.05
14:40

Аз бях на път да си го взема Nitric Boost-a тъи като изчетах доста положителни review-та за тези азотни бустери, но се оказа че е свършил в магазина. По принцип тези бустери са на основаната на аргинин и цитрулин и затова си взех Arginine/Ornithine на капсули и общо взето има голям ефект ГОЛЯМО НАПОМПВАНЕ дори изкарах вените на прасеца.Със сигурност с азотния бустер ще има по-голям ефект но е твърде скъп и според мене не си заслужава да се дадат 100+ лева.

SU

14.06.05
20:43

Дай малко инфо за аргинин и цитрулин.Фирма?Цена?Прием? :)

14.06.05
21:57

Еми виж то тука в България няма Цитрулин или поне аз не знам да се продава.Иначе аргинин има на доста фирми под формата на капсули/прах. Аз лично ползвах ArginineOrnithine na Weider, но като ги свърша смятам да пробвам Аргинин/Лузин/Орнитин на Ултимеит Нутришън. По принцип тази комбинация стимулира производсвото на хормона на разтежа, увеличава използването на мастните киселини като гориво и също прави по лесно доставянето на аминокиселини до клетката т.е. прави синтеза на протеин по лесен.Ако търсиш евтин Аргинин мисля,че имаше такъв на Джеи Ка , Биогаме също имат добър продъкт по формулата Аргинин/Орнитин/Лузин/Холин - Аминостронг

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1