13.04.13
19:05
Здравейте!
От много време чета инкогнито разни теми които ме вълнуват та реших да се престраша и логна тук! Нужен ми е съвет така да се каже
Занимавам се с фитнес от година и половина висок съм 176 започнах от 98 кг и съм свалил на 87 И съм към 19-20 % мазнина целта ми е да сваля на 15%.
Май месец мисля да мина на OxyElite Pro на USP labs.
Според Вас дали ще се засили ефекта ако вмъкна 3-5 гр л-карнитин плюс 1-2 аспирина към този така да го наречем цикъл?
В момента взимам БЦАА Омега-3 Аргинин Jack3D Micro креатин монохидрат ( на края на месеца ми свършва цикъла ) и един диуретик
Мисля това да е моето меню
Сутрин към 5:00 Кафе 1 супена лъжица мюсли 2 3 супени лъжици кисело мляко и малко мед
8:00 Кафе
Обяд към 11:00 1-2 пилешки/телешки пържоли с малка зелена салата салата да речем (някакъв микс от айсберг,спанак и още някакви такива)
Вечер към 18:00 1 2 пилешки пържоли със салата от маруля краставица и малко сирене
21:00 в леглото!
Работата просто не ми позволява да ям повече от 3 пъти на ден
Относно тренировките full body workout гледах в ютуб една и много ми хареса,само че аз ще я tweak-на малко.
Като цяло е следната
Средна гърда с дъмбели и клекове на супер сет 4 сета по 12 15 повторения 402 темпо 60 сек. почивка след всеки супер сет
Гребане с щанга и тяга на супер сет 4 12 15 402 60 сек
Военна преса и френско на супер сет - 4 12 15 402 60 сек
Преса с тежест и бицепс с лост на супер сет - 4 12 15 402 60 сек
Като аз мисля да почна от 6-8 повторения и всяка седмица да вдигам с по 1-2 повторения докато не стигна тези 12-15 след като ги стигна да почна да слагам килограми и така да стигна до 6-8 повторения
Тази тренировка понеделник сряда и петък като ще правя HIIT всеки вторник четвъртък и събота
Добра ли ми е програма диетата и т.н. като цяло или може да се пипне още малко тук-таме?
То стана малко като роман това ама какво да се прави много идеи
Благодаря предварително за отделеното време!
Поздрави!
П.С. няма препинателни знаци,защото като тръгнах да поствам темата ми изскочи ” Май сте прекалили с препинателните знаци” Извинявам се !
Темата беше редактирана от Atanas Atanasov на 13.04.13 19:07.
13.04.13
20:11
Забрави за БЦАА, аспирин, л-карнитин и аргинин. Щом вземаш диуретик значи имаш болестно състояние. Консултирай се с лекаря ти за някои от промените, които ще правиш.
А тая “диета” си е пълен глад. Тренировката също не става.
14.04.13
05:53
Диуретика го взимам за да изкарвам излишната вода от тялото си,не е предписан от лекар казва се Water out на Now Foods мисля.
Ще дадеш ли някакъв пример за диета и тренировъчна програма,ако е възможно?
Благодаря!
14.04.13
10:22
Добре, каква тогава е причината да пиеш този “диуретик”? Проблеми с кръвното ли?
казано от Ради Хаджирадев на 14.04.13, 10:22:
Добре, каква тогава е причината да пиеш този “диуретик”? Проблеми с кръвното ли?
Причината е че иска да се нацепи, но ич не му ражда акъла, че загубените килограми от вода се връщат за няколко часа а също така, че може да си нанесе множество щети с това. Диуретик се взима от хора, които са с много нисък процент BF и това се прави за броени дни преди състезание, снимки и в краен случай по време на лятната отпуска докато си на море. :D :D :D
14.04.13
11:44
казано от Valdis на 14.04.13, 11:08:
казано от Ради Хаджирадев на 14.04.13, 10:22:
Причината е че иска да се нацепи...
Ааааа, ако е така нещата вече стоят по друг начин :D Осоообено ако с 20% BF това е целта :D
14.04.13
16:12
Определено, исках да изкарам малко вода от себе си,но не и да се нацепя или нещо от сорта уоу.Защото от този креатин мязах на бухта,но наистина си мноооооого прав и това не беше правилния начин.
Взех си поука,сега не смея да пръдна с извинение :D, спрях го и така...
Бихте ли ми помогнали да си пооправя диетата и тренировъчната програма?
И да ми кажете дали ще мога да комбинирам Oxy-то с л-карнитин?
15.04.13
12:07
Щом имаш затруднения с храненето, може да си вземеш някоя матрица с по-дълго време на освобождаване. Един от най-високите в процентно съдържание е матрицата на Мекс - 80%. Аз лично съм я пробвал, когато имах същите затруднения като теб и останах доволен. Успех!
15.04.13
13:01
Благодаря за съвета! Да, 1-2 хранения от протеинови шейкове не е лоша идея.
Някакви съвети за тренировки? Дали да не кача сетовете на тази програма която е написана,или повторенията?
Искам да тренирам повече мускулни групи като цяло,или да ги разделя на ден-горна част,ден-долна част тяло?