15.04.13
00:19
Здравейте.Казвам се Георги и след няколко месеца правя 15
Гледам от много време теми в форума по въпросите които ще задам, но сметнах че аз съм много индивидуален ( висок и слаб)
Тежа 74 кг и съм висок 1.94 и това е необичайно като се има в предвид че не съм тренирал. Досега не съм тренирал сериозно, преди 6 месеца почнах академично гребане живея до гребната и е много удобно. Усещам прогрес,но виждам че телата на задълбочените гребци са с издължени мускули и изглеждат като атлети а аз просто искам да разширя гърба и да направя стабилни ръце, да стои добре тва високо тяло. Замислих се дали да не тръгна на фитнес и вчера си купих карта отидох и си направих една добра тренировка със серии на скрипеца лежанката дъмпелите и кофички. Искам да постигна ефект като цяло и ако не се лъжа добавките биха ми помогнали. Имам много пари и мога да инвестирам в качествен протеин креатин и т.н Храня се 3 пъти дневно и менюто ми има стабилно количество белтък като почнем риба яйца месо.Един фитнес инструктор ми обясни че не съм достатъчно голям за фитнес но аз си правя базовите упражнения. В добро здраве съм нямам никакви чернодробни заболявания нямам проблеми. Решил съм да се дедикирам и да направя нещо за себе си.Казаха ми че за мен един базов сспорт като плуването или някое бойно изкуство би било добро за мен но аз искам да постигна максимално количество маса за не чак толкова дълъг период като 1 година примерно.