Помощ със изкарването на плочките

Темата е заключена.

15.04.13
16:42

Здравейте момци. тренирам от 3 месеца На 15 години съм 175см висок 65 килограма
До сега програмата ми беше:
Първи ден -  гръб - бицепс - корем
Втори ден - Гърди - трицепс
Трети ден - Рамо - трапец  - корем
четвърти ден - крака
Като хранене пиех плодов протеинов шейк (2 яйца 1литър мляко  2 банана, 2 супени лъжици мед, 3 купчета шоколад) преди тренировка. Във училище ядях сандвич от вкъщи със масло краставица и някакъв салам.
Като се прибера ядях пържени яйца със сирене. за вечеря обикновено  ориз със зеленчуци, бяло  месо (обикновено пилешко) и извара. Ям по 100 грама бадеми на ден.
За този период от 3 месеца 8 килограма мазнини ги превърнах във мускулна маса...
И тук същинският ми въпрос.
Окей дотук всичко добре имам някаква мускулна маса.  незначителна за много от вас, но все пак колкото и да се мъча не мога да  си оправя плочките, четох навсякъде по интернет насам натам гледам упражнения пробвах доста неща и не мога и не мога да ги изкарам. Пробвах  и да отслабна още и още. Стигнах до там да ми се виждат ребрата. и пак нищо! за тези 3 месеца съм пропуснал само 1 тренировка. Ако някой знае нещо ефикасно моля за помощ?

Нарушение на условията за ползване: дублирана тема

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 15.04.13 16:43.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1