15.04.13
17:58
Здравейте! Искам да попитам понеже чух, че с хапчетата за отслабване се прочиства стомаха и че само с коремни преси няма как да изгоря мазнините на корема си и се чудя дали, ако правя кардио 3 пъти в седмицата, взимам хапчета за отслабване и спазвам хранителен режим ще може коремчето ми да стане плоско за около 2 месеца да кажем? И преди време бях прочела един пост на едно момиче в един форум. Тя беше казала, че някъде е прочела, ако направиш 300 коремни преси в 3 поредни дни коремчето ти ще стане плоско. Моля, отговорете ми! За второто малко се съмнявам, но много искам да разбера за първото дали работата ми ще стане :д
Не мисля, че ти трябват хапчета, ще отслабнеш чрез хранителният режим и тренировките. Това ще ти е достатъчно.
Ако ще и 1000 коремни преси да правиш на ден, те няма да ти помогнат да придобиеш плосък корем. Мазнинките по корема се изгарят най вече с кардио тренировки и правилен хранителен режим. А самите коремни са за стягане на дадената част от корема.
15.04.13
19:18
Зависи от хапчетата, някои фирми предлагат доста мощни продукти за отслабване.
16.04.13
14:39
Здравейте,
има много начини как да се “стопите” (буквално), но имат ефект върху здравето. Ако искате всичко да стане постепенно и да няма ефекти по кожата (отпуснато, стрии...) то са нужни поне 10 месеца занимание. Има и компромис, нещо по средата - кардио и тренировки за стягане + правилно хранене (колкото и да звучи клиширано).
=========================================
Това е мнението ми в една друга тема. За хапчетата съм чувал, че помагат - отслабваш, но цената която заплащаш е висока (хормонален дисбаланс, удар върху черен дроб/бъбреци). Не бих ги препоръчал. Холивудските звезди не ги пият, Вие сте решили да се тровите...
С уважение,
Ragnarous