По-бързо сваляне на килограми!

Темата е заключена.

Задравейте! На 16 години съм 93 кг 1.83м. Започнах да тренирам Канадска борба. Искам по-бързо да сваля килограми поне до 80кг.
Тренеровките са ми по специални, тоест по специфични за спорта, но включвам преди всяка тренеровка бягане - Понеделник, Сряда и Петък, а през останалото време опити за лицеви и много коремни преси. Храненето е ограничено, без сладко, хляб и т.н! Идеята ми е да си взема l-carnitine , за да свалям по бързо, от там да се науча да се набирам и кофи. Пиша ви за да попитам точно този продукт ли да взема или някой друг, който сте изпробвали или сте сигурни, че действа. Ако може да ми дадете мнения за това, което правя и идеи ! 8-)

Нарушение на условията за ползване: Дублирана тема

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 16.04.13 11:56.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1