По-бързо сваляне на килограми!

.

Темата беше редактирана от Стефан Димитров на 27.04.13 22:57.

Carbohydrate

16.04.13
12:01

Ако си склонен към напълняване, трябва цял живат да се съобразяваш как се храниш )) ! Не бързай толкова. За 4 мес. можеш да свалиш тези кг. Можеш да използваш Л-карнитин и още разни бърнъри за отслабването за да стане по бързо...

казано от Vasil Stoianov на 16.04.13, 12:01:

Ако си склонен към напълняване, трябва цял живат да се съобразяваш как се храниш )) ! Не бързай толкова. За 4 мес. можеш да свалиш тези кг. Можеш да използваш Л-карнитин и още разни бърнъри за отслабването за да стане по бързо...

Попринцип, след като сваля аз ще продължавам да бягам и да тренирам, но без разни Л-карнити-и и се надявам да поддържам известно тегло без да се тъпча, защото след това целта ми е да натрупам сила и малко или много в залата през ден с бягането пак ще хабя енергия и ще подържам извесно тегло )) Въпроса ми е някой да сподели опит ако е правил нещо подобно на мен, колко време му е отнело и колко е свалил, знам че при всеки човек е различно всичко зависи от мен, гена ми и т.н

Мнението беше редактирано от Стефан Димитров на 16.04.13 12:11.

Carbohydrate

16.04.13
12:13

Свалял съм 10кг за два мес. Става )). После поддържаш.

казано от Vasil Stoianov на 16.04.13, 12:13:

Свалял съм 10кг за два мес. Става )). После поддържаш.

Благодаря за мнението :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1