17.04.13
23:04
Здравейте фитнес маниаци, искам да ви питам според вас кой е по-добрия продукт.
Като съотношение цена SYNTRAX Whey Shake е доста по изгоден от SYNTRAX Matrix 5.0, но някой казват, че SYNTRAX Matrix 5.0 е по-хубав.
Дай те си вашето мнение и може да споделите някой добър протеин, който сте ползвали.
Стаж 2 години, 174 см, 70 кг години 17-18
17.04.13
23:34
Ето сравнителен анализ на двата - може да ти е от полза.
18.04.13
09:38
Аз лично не ги харесвам и двата. Привърженик съм на телешките протеини. Musclemeds, Amix, Dymatize предлагат доста добри варианти. Ако те интересува нещо, мога да дам мнение на лично. :)
18.04.13
09:43
По-добър за какво?
Каква е целта? Какво ти трябва? Къде в храненето имаш нужда от такъв продукт?
Не се научихте да задавате въпроси... ми и двата продукта са добри.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 18.04.13 09:43.
18.04.13
10:15
Аз пия сега SYNTRAX Whey Shake само след тренировка главно и съм доволен,другия си е матрица и по принцип до сега не съм пил такива протеини!
И двата са хубави.
Whey Shake за мен е сред най-добрите (да не кажа най-добрият) в ниския ценови клас. Но той си е суроватъчен концентрат.
Матрицата съдържа протеин от различни източници и с различно време на разграждане. В това отношение има някои предимства пред суроватъчния концентрат, но и цената й е малко по-висока. Както казах колегите по-горе, зависи какви цели си поставяш и за какво ти трябва протеинът.
Мерси за вашите мнения !
Бодибилдър пиши ми налично и ми дай продуктите които си ползвал :]
Кольо Пияндето, този продукт ми трябва за възстановяване и по някой път да замествам някой ядене.
Просто искам мнение, защото ми казаха че whey e боза, а аз не съм много съгласен с това и реших да видя и други мнения !
Като видях на двата продукта съставките не видях голяма разлика.
18.04.13
10:54
казано от Илия на 18.04.13, 10:29:
Кольо Пияндето, този продукт ми трябва за възстановяване и по някой път да замествам някой ядене.
Whey Shake гарантирано не е боза, това просто са два различни типа протеинови продукти.
Определено Matrix е по-добрия избор за теб при такива условия.
И двата са почти аналогични, тъй като по-етикет съдържат оснонво суроватъчен концентрат.
24.04.13
16:46
Според мен и двата протеина са вкусна боза, пълна с въглхидрати. Не си струва инвестицията в тях.
24.04.13
16:47
казано от Железен Човек на 24.04.13, 16:46:
Според мен и двата протеина са вкусна боза, пълна с въглхидрати. Не си струва инвестицията в тях.
Любопитни сме как стигна до тези данни за двата продукта... ще ни разкажеш, нали? :)