18.04.13
16:23
Здравейте,
На 28 години съм и съм висок 186 см. Преди 2 години започнах да тренирам активно фитнес, като в началото бях 117 килограма. С диети, хранителни режими, много кардио, здрави тренировки и без абсолютно никакви добавки станах 96 килограма.
Проблема е, че от 3 седмици тези 96 килограма се задържат толкова и нито качвам, нито свалям - а започва да се оформя релеф. Не съм променял нито режима на хранене, нито тренировките, нито кардиото ...
Дайте идея как да стигна до желаните 83-86 килограма, които искам и дали въобще ще свалям още. Като искам още веднъж да напиша, че добавки не ползвам и не искам да ползвам.
Благдаоря за вниманието и очаквам съвети и идеи.
Продължавай да си тренираш спазваи диета може да смениш кардиото с някакво по интензивно скачане на въже,катерене на стълби нещо такова.
Защо се водиш по кантара немога да разбера. Нали се орелефяваш,значи сваляш мазнини!
18.04.13
23:18
казано от Atanas Panchev на 18.04.13, 16:23:
Проблема е, че от 3 седмици тези 96 килограма се задържат толкова и нито качвам, нито свалям - а започва да се оформя релеф..
Постигнал си релеф на тези килограми и това те притеснява??
Я дай една снимка на този релеф,макар че аз лично се съмнявам да е кой знае какво.
19.04.13
10:22
Точно това е, че не е кой знае какво релефа и няма нужда от снимки. И за това искам да стана 83-86 килограма, за да може релефа да си личи :) Снимки може да има след 1, 2 години защото тогава ще си покаже дали се работи правилно :)
А мазнините, че ги горя - горя ги. Това и аз го усещам.
Инструктора сега даде други насоки и тренировки, и ако има ефект ще пиша за крайните резултати :)
Мерси за интереса. Следващите постове при добре свършена работа :)
Лек тренировъчен ден :)
И аз също не мога да разбера защо това да е проблем и защо килограмите са ти фикс идея. Просто продължавай да тренираш тежко и интензивно пък после на 90-95кг релеф ще изглеждаш като терминатор.
19.04.13
12:14
Е,значи все пак се оказах прав,че няма релеф по тебе. :D
В такъв случай продължавай да тренираш и релефа ще дойде.Иска се постоянство в този спорт,не става от бързо ,а с години.
Успех.
19.04.13
15:58
казано от El_ tiggeraso на 19.04.13, 12:14:
Е,значи все пак се оказах прав,че няма релеф по тебе. :D
В такъв случай продължавай да тренираш и релефа ще дойде.Иска се постоянство в този спорт,не става бързо ,а с години.
Успех.
19.04.13
15:59
Два пъти го написах,сори.