НВД-продължителност

22.05.05
14:21

На НВД съм вече втори месец, но резултата никак не ме задоволява. Почнах я с тегло 74 кг сега съм към 71. Как ви се струват 3 кила за 2 месеца? Доста малко е и според мен. Спазвах диетата стриктно, правех си кардиото .. незнам защо така се получи. Както и да е. Искам да сваля още 3-4 кила, но доколкото знам НВД не е хубаво да се пази повече от 8 седмици. Какво точно ще стане ако я пазя още 1 месец примерно?
Незнайно и от какво ми се получи един обрив по цялото тяло. Пъпките са все едно е ухапано от комар. Майка ми тъй като е лекар, но не кожен ми каза че това е от многото белтъчини и че ако съм ги спрял за няколко дена щяли да се махнат. Само че в НВД ако не белтъчини няма кво друго да ям :) На някой да му се е случвало подобно нещо?

Поздрави

P.S Видях че тук http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=6341 вече имало такава тема :) Другия път ще се огледам първо. Sorry

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1