Холестерол - тълкуване на изследванията?

Здравейте, преди около 6 месеца си направих изследвания и холестерола ми беше висок, но не помня колко. Днес си направих нови изследвания, като не съм пил нищо за холестерол заради годините ми -21 (както бях посъветван от доктор преди 6 месеца).
За съжаление няма да мога да занеса изследванията на доктор тази седмица и се чудех дали няма да може някой от тук да ми ги разшифрова.
HDL-хол. - 0.91 mmol/l
Triglycerides - 1.73 mmol/l
LDL-cholesterol - 4.94 mmol/l
Glucose - 4.86 mmol/l
Creatinine - 84 umol/l
Cholesterol - 6.64 mmol/l
Както казах до сега не съм вземал нищо, но вчера си взех рибено масло от аптеката, като пия по 2грама на ден демек 4 хапчета - АБОФАРМА ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ СЬОМГА капс. 500 мг. * 120
Освен това започвам приема на креатин и искам да попитам той има ли нещо общо с тази работа с холестерола, понеже на изследванията пише някакво креатинин - имат ли нещо общо и проблем ли ще е приема на креатин?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 24.04.13 22:23.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1