23.05.05
11:16
Аз съм на 18г 188см 88кг занимавам се постоянно с бодибилдинг от 1.5год.Миналото лято направих цикъл с биоанабол (за един месец) качих 12кг. И бях много доволен от постигнатото.Сега искам да опитам комбинация от ретаболил и биоанабол.Искам да знам дали това е добра комбинация ,ще ми подеиства ли добре и какви са страничните ефекти.От анабола качвах само чиста мускулна маса без мазнини.
Комбинацията е добра бих казал дори много добра щото по този начин се качва маса и сила.Може също да използваш(силно ти препоръчвам) цикъл със Примоболан тъй като това е най-безопасния стероид и с него ще качиш само качествено.Иначе може да комбинираш бионабола с дека или ретаболил с омнадрен ама недей скача на втората комбинация щото тя е за по-напреднали.Страничните ефекти всеки си ги знае и ти предполагам,така че просто не се вманиячавай и внимавай с дозите.Айде
23.05.05
13:53
Взимането на таз комбинация био+рета(дека) е най-популярната за бързо качване на мускулна маса ! Ще ти дам един съвет обаче - “дългата полза е от кратките курсове ” :) ! 6-8 седмици макс ! Организирай си хранителен и трнировъчен режим ! Допълнително приемане на протеинови концентрати ! Хепаотопротектори и химия за възстановяване размера на топките и тяхното продукция ! Клен за пазене на резултата и тамоксифен за пречене на естрогена ! Имай в предвид че маането на тамоксифена(нолвадекса) требе да започне по средата на курса примерно ,че да не тръгнат да ти растат цици от женски тип :)Той възпрепятсва и задържането на вода но тва не е болка за умиране ! Повечко витамини по-времеи след курса ! Витамин Е е особено важен ! Успех !
Еи ‘тренираштия’ можеш ли тогава да ми напишеш програмата заедно с протекторите да я сравнвня с моята съгласен съм че не трябва да го вземам пожече от 8 седмици :?:
03.06.05
19:59
Виж на steroid.ru има много инфо за всички АС включително много примерни програми ! Има и отделна статия за метан+ретаболил и схеми за тях !
06.06.05
12:06
по малко от 200мг ретаболил седмично ..просто няма смисал