30.04.13
12:36
здравейте :) отслабнах с 10 кг по много не здравословен начин желая да стегна отпуснатата кожа възможно най-бързо .моля да споделите бързи и ефикастни начини . започнах фитнес а след няколко дена започвам и да бягам . това достатъчно ли е да се стегна? Не ям сладко ,тестяно и не пия газирано . Единственото което си позволявам е алкохол. Менюто ми предимно включва месо ( пилешко и телешко) Салати , ориз , картофи ( които не смесвам с белтъчини примерно ям само въглехидрати или само белтъчини) закуските ми сутрин са овесени ядки с мляко или активиа :) ТЕЖА 47 КГ И СЪМ 1.62 Въпросът ми е възможно ли е да се стегна за лятото отпуснатата кожа ?
Темата беше редактирана от Maria Borislavova на 30.04.13 12:39.
30.04.13
12:44
Дано си достатъчно мотивирана да си перфекционистка, наистина. :)
Първо и преди всичко - спри да бързаш. Бързането е лош съветник. Няма как от днес за утре да заличиш нещо, за което си се “старала” доста време. Бързала си до сега - виждаш резултатите. Второ - балансирай си храната и не забравяй мазнините. Няма нужда да разделяш белтъчини от въглехидрати. Не виждам какво може да прави една Активиа в менюто на една перфекционистка. ;) Трето - пий достатъчно вода. Във фитнеса - силови тренировки, т.е. с тежести, с които не можеш да правиш повече от 8-10 повторения в серия. Тичането - ОК, но не му давай приоритет. И в заключение - от това описание на режима трудно може да се прецени какво точно можеш да оптимизираш. Дневник ли ще водиш?
P.S. Свалила си повечко от необходимото, ама...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.04.13 12:45.
казано от Maria Borislavova на 30.04.13, 12:36:
Въпросът ми е възможно ли е да се стегна за лятото отпуснатата кожа ?
Тази година лятото изненада плажните спортуващи. ;)
Кожа не се “стяга”...тонизират се мускулите под нея, в резултат на което кожата придобива здрав вид. И не, до лятото няма как да се получи ако тепърва започваш да полагаш грижи за себе си.
Аз бих ти препоръчала да смесваш белтъчините с въглехидрати,това понижава ГИ на въглехидратните храни.