02.05.13
14:47
Здравейте на всички . Казвам се Калоян , на 14 години от Варна .Висок съм 176-178 см и тежа 73 кг. Тренирам от 1 година фитнес , сериозно . Започнах преди 6-7 месеца с добавките . Първо започнах с протеин (суроватъчен) и аминокиселини (БЦАА) след 1-2 месеца започнах да взимам и креатин и глутамин . Постигнах много добри резултати , но исках , и все още искам , по - добри резултати . Карах още 2 месеца на тези добавки и си купих Хормонно стимулиращи хапчета на Амикс мисля че бяха , но не ги пих всичките хапове . Бяха около 90 , а аз пих горе долу половината . От по-малко от месец , в търсене на по - добри резултати , си закупих Нитрикс на БСН , Анимал М-стак. Пия ги по следни начин : Нитрикс всеки ден по 9 хапа , разделени на 3 приема по 3 хапа . Анимал М-стак : Всеки ден по 1 пакет . В тренировъчен ден 40 мин преди тренировка , а в нетренировъчен по обяд . Притеснявам се дали може да ми стане нещо от тези добавки ? Засега нямам никакви здравословни проблеми . Много ще съм ви благодарен ако ми отговорите . Благодаря предварително .
Модерация: Постът е редактиран. Във форума не се обсъждат стероиди.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 02.05.13 14:49.
Приятелче мисля, че добавките и зоба са ти малко...
НЕ СЕРИЗОНО ТИ ИСКАШ ДА СВЪРШИШ ПРЕДИ ПЪЛНОЛЕТИЕ ЛИ ?
02.05.13
15:03
Не искам да свърша преди пълнолетие . Искам да знам какви може да са последствията
02.05.13
15:09
казано от Калоян Игнатов на 02.05.13, 15:03:
Не искам да свърша преди пълнолетие . Искам да знам какви може да са последствията
Ами ако ти бях баща щяха да са много тежки и сериозни.
И иначе може да са такива, но не сега и не веднага...
02.05.13
15:43
А ве келеш ! На 14г. тръгнал да си пропилява и органите и здравето за какво ? Зарежи ги тея неща докато не е късно едно приятелче употребяваше Creatin-Metadon за един месец качи близо 12-13кг изчисти се и му останаха грубо към 9кг добреди седмица изглеждаше здрав като биче а сега е в болницата заради болки в сърцето ! пп: А и момчето е на 22г. а не пишлеме на 14г. ;)
Чудя се обаче, какъв беше смисъла да редактирате тая тема, при положение, че по същество става безмислено да обсъждаме някви добавки, а пича утре да вкара стромб@т@?
казано от Роки Макавелов на 02.05.13, 15:43:
А ве келеш ! На 14г. тръгнал да си пропилява и органите и здравето за какво ? Зарежи ги тея неща докато не е късно едно приятелче употребяваше Creatin-Metadon за един месец качи близо 12-13кг изчисти се и му останаха грубо към 9кг добреди седмица изглеждаше здрав като биче а сега е в болницата заради болки в сърцето ! пп: А и момчето е на 22г. а не пишлеме на 14г. ;)
Последно креатин или метадон?? :D