Моля за малко помощ - оформяне на дупето

Здравейте от няколко седмици тичам,правя коремни преси и лицеви упрори.Имам за цел да направя преса и да си стегна дупето малко.Въпроса ми е как трябва да се тича и да се диша през това време!Също някакви ефикасни упражнения за дупе,които не изискват разни уреди.Бих ходила на фитне,но нямам пари,затова пък имам огромна мотивация.Предварително благодаря!!!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 03.05.13 14:27.

03.05.13
15:52

2 упражнения,които ще ти свършат много добра работа са клекове със собствено тегло и напади.
Виж в youtube как се изпълняват правилно,имената на упражненяита са body weight squat и lunges.Покрай тях има сходни клипове за упражнения,които също може да разгледаш и не изскват нищо друго освен собственото ти тегло.
Ако с времето ти станат лесно може да се добави тежест към тях.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 03.05.13 15:54.

03.05.13
17:33

Ето ти 3 страници с упражнения http://www.passion4profession.net/en/buttocks-exercises/ :) дано да съм ти помогнал.

03.05.13
21:43

И още едно предложение от мен, въпреки че подкрепям горните два коментара, пак в youtube има канал с мноооооого видове тренировки : )

Благодаря ви много още от утре ги почвам (nfun) А да продължавам ли с тичането?

04.05.13
10:20

Може да ги комбинираш, 30 мин тичане, 30 мин. упражнения за дупето, примерно. С тичането (като типично кардио) имаш възможност да намалиш мазнинките, така че да си покаже пресата (както беше написала, че искаш), а отделно с упражнения за самите мускули ще ги стегнеш конкретно тях :)

П.С: като ти гледам снимката си доста слабичка, по-добре прави само упражнения за мускулните групи, ти май нямаш мазнинки за сваляне :D

Мнението беше редактирано от ivetass на 04.05.13 10:21.

Аз по принцип не мога да тичам толкова продължително защото пуша.И тичам докъто не си усетя че сърцето ми ще искочи,но мисля да почна по тази програма http://www.bb-team.org/articles/1588_10-top-vaprosa-za-tichaneto и да спирам цигарите :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1