03.05.13
21:33
Здравейте,
много хубав сайт, прочетох доста статии, тръгвайки от статията за аминокиселините. ще ви опиша горе-долу моята ситуация , ако ми отговорите, ще ми помогнете и ще съм ви много благодарна:)
Понеже не съм пълна или с наднормено тегло, просто искам да се стегна за лятото съвсем нормално тежа 50-52 кг и съм висока 165см, 21 години .Засега не посещавам фитнес зала , но всеки ден правя упражненията за у дома , които сте предоставили. Започнах да тичам всеки ден(като почнах от 7-8 мин, първи ден и после 10 , 20 и така посетепенно), понеже освен да се стегна, имам излишни мазнининки покрай паласките и долната част на корема,( като масно коланче хахах така му викам аз ) въпроса ми е какво бихте ми препоръчали да приемам като спомагаща добавка? Аз лично се чудя между аминокиселини , fat burner, L-carantine. Не знам кое е подходящо за мен, защото не правя кой знае каква силова тренировка както мъжете в фитнес залите , а само тичам и обикновените напъди, коремни преси(различни видове), махове с крака, упражнения със гирички от по 3кг и т.н Много ще се радвам на отговора Ви !!!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 03.05.13 21:45.
03.05.13
21:35
Пропускаш най-важното - храната. Там е разковничето, дай си яденето и ще можем да помогнем повече. 95% от случаите там куца нещо.
ПС. Не си те представям с “наднормено тегло” на 50-52кг за 165см.
Мнението беше редактирано от Dexter Morgan на 03.05.13 21:36.
03.05.13
21:41
Ха,баси името на профил-а. :D
03.05.13
21:45
Една тема е достатъчна.