Примерна НВД

04.05.13
13:18

Здравейте колеги и приятели ще ви помоля за малко помощ за моята НВД диета.

Тъи като реших да изчистя максимално мазнините си, а неги разбирам тези диети ще ви помоля също така и да ми кажете какви хранителни добавки да добавя към режима ми .. около 100-150 лева на месец мога да отделя за хранителни добавки.

7:00 Ставане
7:15 70 гр. Овесени ядки + 4 белтъка + 2 желтъка + кафе Lavazza
9:00 Суроватъчен протеин - Gold Standart - 30 gr.
11:15 150 гр. Пилешко филе + 1/2 домат
14:00 80 гр. ядки - шам фастък/бадем/фастъци + 50гр сирене или кашкавал + малко шунка
16:00 Тренировка - кафе Lavazza - 25 минути кардио след силовата тренировка било то бягане спринтове или велоаргометър
18:00 Суроватъчен протеин - Gold Standart - 40 gr. + 20-30 gr. овесени ядки
20:00 150 гр пилешко филе или Риба с 1 домат
22:30 извара - 150 грама

Тежа 82 килограма като целта ми е да сваля колкото се може повече мазнини.
Давайте съвети моля, както за режима така и за хранителни добавки кое да сменя и кое ново да добавя, мисля за някой Л-карнитин.

Ето и мой снимки в момента. На кантара в апетката показва 10% мазнини който имам чувството че всички са по корема :(

Знам че има много подобни теми, но всички знаем че винаги ще има такива лица като мен. :)

Темата беше редактирана от silata bg на 04.05.13 13:22.

04.05.13
13:29

вместо да делиш яйцата яж ги цели
вместо 150 грама филе сложи 200-250
вместо 150 извара 300
кантарите не мерят правилно ..

04.05.13
14:54

тва с кантара за комплимент ще го приема :)

Яицата ще ги ям цели добре, а ако ги ям сурови проблем ли е ?
И дайте някакви препоръки за хранителни добавки.

Поздрави

Не яж сурови яйца, усвояват се по-трудно и можеш да пипнеш някоя салмонела, която определено ще ти поразвали формата, в началото не са ти нужни добавки. След като си изпипаш режима може да помислиш за някой бърнер или да комбинираш карнитина с нещо, примерно кофеин.

05.05.13
16:34

казано от silata bg на 04.05.13, 14:54:

тва с кантара за комплимент ще го приема :)

Яицата ще ги ям цели добре, а ако ги ям сурови проблем ли е ?
И дайте някакви препоръки за хранителни добавки.

Поздрави

То проблем няма, но аз никога не бих яла примерно сурови яйца купени от магазин, ако са домашни и са с  гарантиран произход вече е друго.
Тези кантари не са много точно, по-добре опитай с калипер.
При НВД не е задължително да ядеш само пилешко месо, може и телешко, свинско и тн..

05.05.13
16:44

Това със суровите яйца звучи логично, само че е по-скоро наопаки. Магазините държат яйцата си в хладилници и като цяло във фермите и магазините се следи това спазване на условия за съхранение, за да се удължи срокът им на годност (уж). Докато баба Гицка е по-вероятно да събира яйцата в щайга в мазето, докато станат определена бройка, която после да продаде някъде и съответно е по-вероятно заради стоенето на сравнително топло домашните яйца да са проблемни за суров прием.

Разбира се, това едва ли описва реалността отвсякъде, но си звучи правдоподобно. Иначе аз пия сурови яйца от магазина от 2 години и не съм имал проблеми

05.05.13
23:00

Мазнините ми повече от 10% ли ви се виждат ?

А колкото до яйцата - ям ги само когато закъснявам за работа или нямам време за варене или пържени без мазнина.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1