06.05.13
21:34
Живо-здраво и Христос воскресе на тези, с които не сме се поздравили.
Бях писал преди време тема за Окси и т.н. но не бях в България близо 2 месеца и чак сега почвам ‘’акцията’‘. :) ... Та въпроса ми е следния:
Тъй като имам едно шише OxyElite PRO и една кутия Clenbuterol как мога да ги комбинирам за максимални резултати ( искам да се изсуша оптимално. Тежа 76кг, висок съм 175см и тренирам от година и 3-4 месеца по три пъти седмично, като от месец съм на стадиона за 5-6 обиколки). Имам натрупана ММ от студените месеци, но както всеки знае тя върви и с излишни мазнини. Вземал съм бърнер и друг път, макар и липотропен и с приема на Оксито мисля, че съм наясно. Драмата ми е относно Кленбутерола (да го взимам ли въобще). Върти ми се в главата една идея да вземам 4 дена сутрин на гладно (30мин преди закуска) един хап Окси и един Клен, след което 2 дена да почивам, после пак така сутрин - плюс по още един от хаповете следобед. Приема на протеин ще го увелича максимално с идеята да загубя минимална ММ. Какво Ви е мнението ?!
Нарушение на условията за ползване: Темата не е според условията за ползване на форума
Темата беше редактирана от emzo на 06.05.13 21:37.
06.05.13
21:36
Тук не се обсъждат забранени препарати (клен)