07.05.13
16:44
Здравейте на всички !
Както виждате от заглавието въпроса ми е свързан със стромбата.
На 19 съм - 175-6 см и съм 67-8 кг . Вдигам тежести само вкъщи (дъмбели) по 3-4 пъти седмично, бягам, ходя на лостове и карам колело 4 пъти седмично, храня се 3-4 пъти на ден ориз , месни продукти , риба и много вода , не ям никакви сандвичи от типа на McDonalds и никакви газирани напитки като Coca Cola. НО не виждам резултат. Познати ми предложиха да прибегна към Стромба (Винстрол), но аз никога не съм използвал какъвто и да е тип продукти за фитнес - протеини , ак , химия абе .. нищо.
От няколко дни насам чета всичко за Стромбата и искам все пак да попитам по-начетени хора в тази област от мен.
Принципно не искам да ставам херкулес, просто искам да съм по-видимо релефен и да имам мааалко повече мускулна маса ( в момента ръката ми е 32) . Искам тялото ми да прилича повече на първите 2 картинки
отколкото на 3тата !! ТОест искам лек но хубав релеф и мускулна маса, но не толкова прекален или повече като на 3тата снимка !
Според вас за такъв релеф от първите 2 снимки има ли смисъл да се използва химия или не ?
Удачно ли е за мен - височина - килограми и тези упражнения които съм правил (забравих да кажа че поне 2 пъти седмично играя и футбол - общо взето не стоя пред компютъра да мързелувам) да използвам химия, за да получа резултат близък или същия като този от първите 2 снимки ?
Възможно ли е след използването на такъв тип химия да се стигне до ЛЕВКЕМИЯ или други сериозни заболявания свързани със сърцето , черен дроб ,кръвта или половата система ?
Ако се прибегне до взимането на химия - Стромбата добър вариант ли е ?
Ако се взима химия с какво друго трябва да се съчетава и трябва ли да се взима нещо преди започването с химия и след нея, за да се поддържа придобитата форма на тялото ?
Благодаря Ви много, извинявайте за невежеството в тази област, но до сега не ми се е налагало дори да питам за подобно нещо, НО обещавам че ще продължавам да чета !
Нарушение на условията за ползване: Темата не е според условията за ползване на форума
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 07.05.13 16:44.