Добавки за покачване на чиста мускулна маса - мнения и препоръки

Темата е заключена.

09.05.13
17:40

Здравейте, на 18 години съм, ще говоря направо! :)
Харесал съм си казеин за през ноща, през деня ще приемам амино + туранабол. Хаповете ще ги поръчам от Молдова. Искам да кача мускулна маса, може ли да ми препоръчате нещо по - добро от казеина за качване на маса, чуда се между казеин или протеин, ама протеина е по скъп и трябва да приемам по 2-3 дози на ден, казеина ще ми стигне за месец, за това имам възможност. Туранабола съм чувал, че е мек стероид, ще взема 100 хапа и ще ги приемам на пирамида. Може и нещо друго да взема вместо туранабола, стромба ?  Някакви мнения или препоръки :))

Благодаря предварително!

Нарушение на условията за ползване: Темата не е според условията за ползване на форума

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 09.05.13 17:43.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1