11.05.13
20:36
Здравейте,
интересува ме къде в София има спининг тренировки (освен Спартак, а там не знам дали има НЕ-аква спининг) ?
Също така ме интересува, дали в България има тернировки по XCO (супер популярно в страни като Германия, Австрия и Холандия- прилагам и снимка). Много моля за информация и предложениия а алтернативи на тези спортове!Трябва ми нещо в група и с високо натоварване- кардио, но и разнообразие на тренировката.
Въпросът е, че отдавна не съм живяла в България и не съм сигурна колко от “западните” спорт-мании са набрали популярност и там. Колкото и да търся онлайн, не намирам друго освен фитнес зали (puke) Всяко инфо е добре дошло- имена на треньори, зали, организирани събития, сайтове и тн...
Предварително благодаря МНОГО.
п.п. ако темата ми се припокрива с вече съществуваща, съжалявам, търсих , но не попаднах на съвпадение!
11.05.13
20:39
Аз само виждам места къде се събират дебели жени, които нищо не постигат.
казано от Grey Knight на 11.05.13, 20:39:
Мдааа...спининга е хубаво натоварване, но в зависимост от целите, често се оказва безсмислено.
ХСО...снимката дори не загатва за какво става въпрос, единствено заподозрях, че е нещо, което се изпълнява в група.
Ако търсиш масово събитие и социален живот, ок...но ако имаш конкретни цели, по-добре се насочи към друг вид тренировки.
казано от Grey Knight на 11.05.13, 20:39:
(y)(y)(y)
Че какво им е на фитнес залите. В днешно време има много хубави фитнес зали. С добра хигиена, съответни уреди, приятна музика и тн. Да не говорим, че и във фитнес залата можеш да завържеш контакти, а и можеби ще имаш много по- добри резултати.
Сегашните зали не са като тия от преди 10- 15 години, където има по 1 ръждясала лежанка и 100 потни пръча насъбрани в подземно помещение с размери 2 на 2 метра :D . В днешно време си има супер луксозни фитнес зали, че и евтини при това.
12.05.13
01:15
казано от Кинкенофрен на 12.05.13, 01:15:
http://www.bodyartkally.com/st05-spinning-bg.php
http://pulsefit.bg/index.php?id=6
Благодаря!
казано от avitohol avitohol на 11.05.13, 21:22:
Че какво им е на фитнес залите. В днешно време има много хубави фитнес зали. С добра хигиена, съответни уреди, приятна музика и тн. Да не говорим, че и във фитнес залата можеш да завържеш контакти, а и можеби ще имаш много по- добри резултати.
Сегашните зали не са като тия от преди 10- 15 години, където има по 1 ръждясала лежанка и 100 потни пръча насъбрани в подземно помещение с размери 2 на 2 метра :D . В днешно време си има супер луксозни фитнес зали, че и евтини при това.
Това ми е ясно! (за новите и модерни зали) Причините да не искам именно фитнес са си лични не виждам нужда да се коментират. Затова и темата ми е постната в раздел не пряко свързан с темите за фитнес.
Все пак благодаря