Тотално начинаещ

11.05.13
23:07

Реших най накрая да започна да тренирам,канех се от доста време и се дразнех се, че някак неможех да си го създам като навик, което и всъщност беше и най-големият проблем за мен.Като цяло не искам да постигна големи мускули, а по скоро ще се радвам ако постигна релегна фигура(пък колкото са ми големи мускулите толкова).
На 22 години съм,75кг от около 10-тина дена ходя на лоста правя около 30-40 набираня и по 100 лицеви опори....ако някой може да ми даде съвети как да се развивам натам ще съм му благодарен :) Ще кача снимки най вероятно в други ден,че сега тела ми е на ремонт.

П.П.Не съм много вещ по темата,но искам да кажа отсега,че на фитнес не съм много навит да ходя.....мисля, че мога да постигна и желаните резултати и чрез тренировки със собствено тяло.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1