Дневникът на М.И.

Темата е заключена.

13.05.13
13:07

Здравейте,
нека и аз като всички, да кажа че отдавна чета, но не успявах да се престраша да пиша.
Моята история започва така:
Бях си доста пълничка, но се харесвах (смешно, но факт!). Случи се нещо в моя живот, което ме подложи на стрес, в последствие на което за 20 дни отслабнах с 12 кг. Тогава започнах да се харесвам и образа в огледалото ме мотивира да променя начина си на живот.
Като абсолютно всички женски същества съм правила какви ли не диети. Отслабвах, качвах...
Към днешна дата съм 1.65 м висока, 60 кг. Не изглеждам пълна в никой случай.
Целта ми е да оформя тялото си, да го стегна и да го обичам. След драстично сваляне на килограми, всички знаете последиците.
Не ям сол, захар, тестено, газирано. Не обичах месо, но благодарение на вас (и сладките обяснения коооолко много е полезно то) се научих да го ям с апетит.
Правя кардио тренировки у нас (на кростренажор) и 15-20 мин упражнения с гири (3 кг).
От другата седмица ще започвам с фитнес.
Ще пиша какво се случва с мен, защото мисля че това ще ме мотивира повече.
П.П. Най - големият ми проблем е, че подсъзнателно предпочитам да не ям(като си мисля че така ще сваля килограми). Искам да се науча да се храня и живея правилно.

13.05.13
15:20

Успех! (F)

13.05.13
16:16

казано от Мария Илиева на 13.05.13, 13:07:

П.П. Най - големият ми проблем е, че подсъзнателно предпочитам да не ям(като си мисля че така ще сваля килограми). Искам да се науча да се храня и живея правилно.

Просто си пресметни нужните калории за деня, а след като ги намалиш малко започни да се стремиш да си поемаш другите. Мисли си как те са ти абсолютно нужни, не се чувствай виновно за тях, просто защото метаболизмът ти трябва да работи. И те така (sun)
Успех от мен (y)

14.05.13
08:37

Отчетът от вчера (13.05.2013)
08:30 - кафе (без захар, сметана или мляко)
10:00 - 80 гр.микс сурови ядки
12:00 - кафе
18:00 - Активия закуска
19:30 - 160 гр. печено пилешко филе + една краставица и малко сирене
22:00 - 1 краставица + 300 гр.кисело мляко + 1 чаша фреш ябълка

30 мин кростренажор
15 мин тренировка с гири, клекове и коремни преси

:?

15.05.13
08:26

Вчера (14.05.13)
8:00 - кафе
9:30 - 80 гр сушени боровинки
13:30 - 1 кофичка кисело мляко 2%
20:00 - котлет сьомга на тиган + 1 печена тиквичка
21:00 - 1/2 круша

25 мин кардио на тренажора
15 мин силови упражнения

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1