Програма за отслабване и стягане в домашни условия!

16.05.13
22:32

Здравейте! Помогнете ми да си съставя някаква програма или поне ми дайте някакви насоки за нея. За мен:
-начинаещ
-отслабнах 15кг с 90ДД за 2завъртания
-сега я започнах пак, но искам да добавя спорт, защото вече ми е доста по-леко и имам много енергия
-на 2ден съм на това 30дневно предизвикателство , но имам мускулна треска само на долната част на тялото, с какво да засиля горната-ръце, рамена, гръб, корем, любовни дръжки,..
-правя кардио - 20 или 40 мин велоаргометър като го приключвам с 8рунда табата вело и различни упражнения с гирички
-не желая (за сега) да ходя на фитнес или някакъв вид спорт
-разполагам с велоаргометър,гирички и дъмбел

Ще се радвам, ако някой се отзове!

19.05.13
07:59

Най-добрият съвет, който можеш да получиш, е че трайно се отслабва не с тренировки (особено като тези от предизвикателството), а с ядене. Не че няма смисъл, напротив - тонус, стягане, енергичност и др. са прекрасни следствия от физическата активност, но те няма да помогнат много, що се отнася до намаляване на мерките ти или поне до едно равнище, ако до момента си била съвсем неспортуваща. Прегледай хранителните режими в сайта - аз конкретно ти препоръчвам НВД, но каквото и да избереш, стига да спазваш стриктно режима и да се научиш на някаква дисциплина в храненето, ще е по-добре от липсата на какъвто и да е план или спазването на някоя нашумяла безумна диета.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1