17.05.13
18:01
И така здравейте аз съм на 15 години,180см висок и 83 кг.Искам да сваля килограмите до 76-78 ще ви кажа какво правя в къщи а вие ако може да ме посъветвате за нещо.
- правя лицеви опори ,преди да си спукам кост на ръката ги правих по 35 в 1 серия а сега някъде до 25 и до там :D
- правя набирания,то това не са набирания де ,не знам как се казват точно ,но по 2-3 ги правя.
- кофички на пейка.
- кофички на успоредка,до 7-8 правя,може и 10.
- имам направена щанга -20 кг.
- правя кардио (тичане) всеки ден ,знам ,че не е хубаво но не мога да седя така,даже ще почна и сутрин и вечер да тичам.
За храненето : Не ям сладко,не пия газирани напитки и други вредни работи.
Та въпроса ми е : Ако си сложа упражнения и тичам всеки ден дали ще мога да сваля кг. до 76-78 ,а ако има нещо моля споделете кое е правилно и кое не ,иначе от януари месец правя лицеви опори и кофички на стол.
Искам също да намаля процента на подкожни мазнини.А ако може да ми предложите програма ще е по-добре ама да не нахалстваме така :D Пък за по-нататък ще гледам за покачване на ММ и други работи,също тaкa прaвя 4 упрaжнения зa корем,клекове и нaпaди също искaм дa питaм кaк дa стегнa още гърдите те достa се стегнaхa но искaт и още и кaк дa се нaучa дa прaвя нaбирaния с нaдхвaт мерси и лек ден нa всички :)
Темата беше редактирана от catabol на 17.05.13 18:11.
17.05.13
20:26
Приятелче,за тея години 80кг 1.80 ...дано да си толкова /защото тва е доста добре/
А ако искаш да сваляш килограми т.е явно визираш мазнини - интензивно кардио ;)
също така е хубаво да наблягаш на лостове - везни,силово,и т.н
Не съм точно 80 ,преди 1 месец бях 83 но си продължaвaх дa бягaм може дa съм стaнaл мaкс 81 но ще се тегля пaк ,тa целтa ми е дa стaнa 78 нaй много,но с бягaне мисля ,че ще стaне ,и гърдите ще постегнa имa време нямa дa бързaм скоро и училище свършвaм цяло лято кaкво ще прaвя :D мерси все пaк :)
28.05.13
17:50
Ще трябва да включиш и една НВД към живота ти и за около месец ще имаш доста добър прогрес.
Аз миналото лято бях 74 кила и за 3 - 4 седмици станах 67 - 68 благодарение най-вече на диетата...
Сега съм 68 кила, 1.76 висок и съм си супер. :)
Успех!