04.05.04
14:27
Добре ли е след обилно ядене с белтъчни храни да пия 1 хап за по-лесното им усвояване и дали ще помогне за усвояване на по-големи количества белтъчини?По принцип пише че съдържа ензими на панкреаса.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 11:24.
Tozi enzim se pie mnogo vreme, za sedmica-dve nqma smisul. Da ne govorim, 4e mojesh da go vzimash celogodi6no, no 1 hap na den e mnogo malko - toi podpomaga ob6toto hranosmilane i nai-dobriqt variant e da se priema s vsqko qdene (po vreme na hraneneto) , a nai-razprostraneniqt e 3 puti x 2 tabletki po vreme na qdene. No tova e terapevti4na doza, mojesh da vzimash 3x1.
09.05.04
17:49
Този ензим продава ли се в аптеката ? и как е точното му наименование: “Форте” ли е ?
10.05.04
11:58
Благодаря White. А може и да прозвучи смешно, но все пак да си питам има ли някакви каквито и да са странични ефекти?
Благодаря предварително! ;)
Nqma nikakvi strani4ni efekti, no ne mislq, 4e e ne6to ot koeto ne moje6 da se li6i6, osobeno ako ima6 dobro hranosmilane i zdrav stomah. Ina4e v takiva slu4ai enzimut pomaga :)
10.05.04
18:49
Ами аз мисля, че се нуждая и ще си го купя ако не е много скъп. Всяка вечер пия по едно хапче за по-бързо храносмилане и за “отпускане”, защото нещо храносмилането не ми е както трябва. Ако не го пия на другия ден не ходя до тоалетната(ако ме разбираш) ;)
Neznam dali 6te hranosmila6 po-burzo s nego, toi 6te ti podpomogne usvoqvaneto, pitai na mqsto predi da si go kupi6 ili nai-dobre pro4eti listovkata. I az imam razni stoma6ni problem4eta, samo 4e te sa protivopolojni na tvoite :wink: Az se hranq po 7 puti i za tova pove4e takova….puk i vinagi sum imal burza perestaltika :) Za po-dulug priem moje i da ti izleze malko skupo…