Зелено кафе - помага или не?

17.05.13
22:42

Здравейте,бих искал да попитам ще смъкна ли по бързо килограми ако вклиоча в хранителния си режим зелено кафе ? Четох много отзиви за него и просто се зачудих дали ще има ефект ако похарча пари за него.Ето линкове които съм разглеждал:

http://ngc.weightlossc.com/

http://mountheal.com/blog/зелено-кафе-800/

18.05.13
07:34
#1

Както може да прочетеш от състава, това си е зелен чай с някоя и друга билка и кафе. Останалото е маркетинг, превъзнасящ невероятните магически свойства на тази формула, за да може най-после и по-мързеливите да отслабнат, докато лежат пред телевизора.

08.07.13
22:06
#2

Не знам дали е маркетинг, но има доста доволни хора.Все някоя от тези така рекламирани добавки трябва да работи.
Къде прочетохте съдържанието, какво съдържа?
И да попитам, някой пил ли е такова нещо?

08.07.13
23:46
#3

Зеленото кафе е сурово, неопечено кафе. В ядката на зеленото кафе има голямо количество от съставката хлорогенна киселина, на която се приписват магическите качества, свързани с отслабването. Тези, които продават екстракт от ‘зеленото’ кафе, твърдят, че печенето унищожава хлорогенната киселина. Това твърдение обаче не е вярно - при печенето намалява концентрацията на киселината, но само дотам, т.е. и печеното кафе е източник на тази съставка, доста по-евтин от хранителните добавки.

Връзката с горенето на мазнини е само едно доста смотано изследване със непотвърдени резултати. А добавката стана известна благодарение на предаването на Д-р Оз - виден американски телевизионен водещ и ню ейдж шарлатанин. Във всяко предаване представят поне по една нова и невероятно ефективна добавка, най-вече за отслабване - африканско манго, шафран и т.н.

09.07.13
00:03
#4

Не знам.По принцип се доверявам на хора, които познавам, а тези от коментарите въобще не знам дали са достоверни.И все пак,ако някой я е пробвал, нека да сподели впечатления.Аз по принцип не вярвам и на голяма част от хранителните добавки, които се продават масово.В тях има не по-малко измама от тази добавка.

Препоръчани продукти
apple-placeholderarrowback-arrowbb-hexbb-lettersbeginner-wizardbodyweight-wizardbookmarkcalendar-foodcalendar-notescalendar-trainingGroupcartcheckoutclosecrossdiarydocumentdumbbell-wizardexpert-wizardfacebook-iconfacebookfemale-wizardfemalefootnotesforum-blockforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-new-postforum-recommendforum-subscribeforumgains-wizardghost-image-squareghost-imagegoogle+gym-wizardhabitinstagramleft-arrowlinkedinlogo-smallloss-wizardmailmaintain-wizardmale-wizardmaleman-placeholdermeasurementsmedium-wizardmessagesmy-bbnewsletterphotosplaceholderpollprofilereaction-greatreaction-negativereaction-neutralread-laterreadingright-arrowsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestarstoresubmit-arrowticktop-arrowtwitterTwitterwoman-placeholderyoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1