18.05.13
20:53
Здравейте. Аз съм на 16 години, тежа 70 кг , висок съм 170. Ходя на фитнес от 2 месеца. Правя кардио всяка сутрин от 8 часа на свеж въздух до 9 часа (от 2 седмици) ,закусвам и 9:30 отивам на фитнес. Гледам да спазвам диета (ям по-малко въглехидрати) ,но искам да попитам дали е добре да започна да приемам добавки за махане на мазнините (главно на корема и гърдите). Ходя на фитнес за релеф,а не за маса,като правя упражнения за корем два пъти в седмицата (вторник и петък). Ако може да ме посъветвате дали е добре да започна да приемам хранителни добавки за изгаряне на мазнините на тази възраст и ако да - какви по-точно (четох статии за Термогенни фет бърнъри и Липотропни фет бърнъри и ако ми давате примерни добавки да са към липотропните).Искам да добавя да ме посъветвате и кога да ги приемам. Благодаря предварително.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 19.05.13 08:57.
19.05.13
09:58
Липотропният клас на фетбърнърите определено е по-подходящ за твоята възраст, но те съветвам да не бързаш. Тъй като тренираш само от 2 месеца, тялото ти тепърва се адаптира към натоварването, тепърва ще се преформира и като повечето начинаещи имаш възможността да гориш доста мазнини и да градиш мускули.
Към момента се съсредоточи върху изграждането на добър хранителен и тренировъчен режим, а по-натам можеш да подпомогнеш нещата и с хранителни добавки.
Поздрави,
Тишо
19.05.13
12:06
Благодаря са съвета