Болка от рамото до китката :(

22.05.13
04:15

Здравейте надявам се заглавието на темата да не е в разрез с правилата на форума и да не ми се затрие темичката :)
Аз съм на 21 години 81 кг 173 см и преди повече от половин година докато тренирах в фитнеса при упражнение пул оувър едната ми ръка изпусна и получих страшна болка в рамото незнам дали е дислукация ,но преди 3-4 месеца започна една болка незнам как да я нарека ,но тръгва от рамото и се спуска надолу по перката , лакътя и чак до китката заспивах на диклофенак или фелоран , защото то просто няма сън и като отмине действието към 5 сутринта се будя с страшни болки и направо не си намирам място ... Мазал съм рамото с пчелна отрова , диклак , фелоран гел , абе общо взето всякакви гелове без абсолютно никакъв ефект бях до личния лекар прати ме на снимка , снимката абсолютно нищо не показа и ми изписа волтарен ( диклофенак) хапчета които не оказаха ефект също като фелорана диклофенака и другите разновидности на препарата имаха леко успокояващ , но временен ефект .. направо вече се чудя какво да правя мисля си да не би да имам засегнат нерв или нещо?!

искам само да отбележа ,че не съм спрял да тренирам правил съм краткотрайни почивки от фитнеса ,но те също не оказват ефект болката пак си е има и е почти постоянна понякога е много зле понякога ми е по - спокойно зависи в каква поза съм легнал или стоя а в фитнеса при самата тренировка дясната ръка в рамото е чувствам все едно ми е гнила отвътре болка и никаква сила в лявото рамо докато с дясното нямам проблеми никакви !! Моля посъветвайте ме нещо ,че не мога да продължавам така пък и съм планирал да направя 1 курс пропионат и станозолол от които ще изхвърля вода и ако е проблем с става или сухожилие проблема ще стане фрапантен :(((

Темата беше редактирана от Vangel Binev на 22.05.13 04:16.

22.05.13
13:23

Трябва да ти се направи преглед от невролог и той ще прецени дали може да помогне, ако не -ще прецени дали да те прати на физиотерапевт или ортопед. А тия тестостерони и винстроли те съветвам да ги забравиш, защото както сам виждаш- мускулната сила е надвишила възможностите на нервите и сухожилията.
Надявам се да си преразтегнал, но така разпространяваща болка ми звучи повече, като от нерв.

22.05.13
15:34

Благодаря ти в най-скоро време ще отида на невролог да видим какво ще каже.Дано да не ми открие плексит ,че от това няма отърване.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1