04.05.04
17:13
Добре ли е да пека сиренето?Нали не се губи протеина,пък от друга страна се изпарява водата и оттича мазнината?Харабиика е а и обема спада така че се яде бързо и лесно!
04.05.04
21:06
#1
Протеина не се губи и не настъпват похабяващи го промени. Колкото до мазнините, след термична обработка те се насищат и губят доста от ценните си свойства. Става да консумираш сиренето така веднъж дневно, но да го приемаш само печено е минус.
11.07.04
12:02
#2
А какви ценни своиства имат мазнините във сиренето :shock: ?
13.07.04
23:12
#3
CLA - свързана линолеична к-на. Хайде порови се в мрежата, знам че ти е хоби!
13.07.04
23:28
#4
Така това и аз наистина го четох в една статия в Олимп за наи добрият протеин по време на релеф,според калориите.......но после чувах само лоши неща и спрях маслените млечни продукти.
Кажи моля те да ги пусна ли сега по време на релеф и колко мазнини от млечни продукти мога да вкарам при диета от 200 въглехидрат и 240 протеин???
14.07.04
01:50
#5
Идея нямам колко харчиш в залата, колко калории мислиш да поемаш днвено, както и с каква скорост дни/килограми искаш да се движиш. Сам ще решиш и преди съм казвал експериментирай. Аз ако не изям като общо под 50 не падай.