23.05.13
17:32
Едно не разбрах - как са яденетата при този режим примерно както е при 90 дневната 1 ден белтъчини 2 варива....
При разделното как е?
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 23.05.13 17:32.
24.05.13
14:53
Ами ако говориш за разделното хранене за което аз се сещам разделят се белтъчините от въглехидратите.
Мазнините може да се смесват и с белтъчини и въглехидрати.
При ядене на плод се изчакват от 20 до 30 минути преди следващото ядене.
При ядене на въглехидрат се изчакват около 2 часа преди следващото ядене.
При ядене на протеин (белтъчини) се изчакват около 3 часа преди следващото ядене.
Зеленчуците могат да се смесват с всяко хранене без плодовете.
П.С.
Когато ядеш мед (ако обичаш) никога не го смесвай с хляб, не е разделно дори да се водят въглехидрати.
Не знам дали за това хранене говориш ти, но аз в момента съм на него и се чувствам прекрасно..
Ами ако говориш за разделното хранене за което аз се сещам разделят се белтъчините от въглехидратите.
В такъв случай, този тип хранене изключва ли прясно и кисело мляко, ядки и други храни, в които се съдържат едновременно белтъчини и въглехидрати?
24.05.13
16:04
Не естествено!
Целта на това хранене е да се доведе до минимален брой токсини. Както знаем когато ядем, винаги се образуват токсини и тялото се бори с тях. Когато смесим белтъчина с въглехидрат се произвеждат много токсини и тялото трудно ще се пребори с тях, а когато разделяме тези два вида храни токсините са много по-малко.
Яж си ядки, кисело мляко, пий и прясно мляко..няма никакъв проблем, но ако искаш да е разделно не слагай захар, мед и други подсладители в млякото. :)
П.С.
Искам да добавя ,че за разделното хранене е много полезно да се консумират плодовете с мед! Хем е вкусно, хем полезно и медът бива усвоен по-добре.
Избягвай да ядеш само мед защото нищо ,че много хора казват ,че е полезно, не е чак толкова полезно.
Мнението беше редактирано от Stiliyan Goshev на 24.05.13 16:10.
24.05.13
17:09
Едно не разбрах - как са яденетата при този режим примерно както е при 90 дневната 1 ден белтъчини 2 варива....
При разделното как е?
http://www.bb-team.org/articles/999_razdelno-hranene-kakvo-tryabva-da-znaem-za-nego