Препоръчаите ми стак или добавки

23.05.13
22:27

Имам стаж 5/6 месеца непрекъснат,занимавам се главно с лостове,като напоследък ходя и на фитнес за крака и тяга(качване на кг и ММ).Значи в момента пия БНС СИНТХА 6 и изпих 3кг АББ ектрееме ХХЛ(геинър).Синтхата ми е на свършване,имам вип карта с 12 процента отстъпка,бюджет към 150/200лева(значи реално към 230/240 с отсъпката ще ми стане в моя бъджет макса).А преди синтата пих CARNIVOR от този които Каи Греен пиел за качване на ММ(много съм доволен,много ми дигна силата,защото съдържа и креатин).Та има ли някакъв стак за тия пари или да гледам през крив макарон и да ми предложите Протеин+какво още да си взема за качване на ММ.Чудех се 1 CARNIVOR(нужен ми е за лостовете заради креатина,но пък трудно качвам ММ с него,синтата качих по бързо,но пък като че ли се омазних лекичко-отидоха плочките :Д )Даите мнение някакъв протеин изгоден и качествен+ някъкви други добавки.Пил съм и БЦА(не помня каква марка,маи скаитек-ефект не съм видял,пил съм и глутамин на същата марка бяха с бца-ефект пак не съм видял).Чудя се отделно креатин,но много не ми се иска,че имам и проблеми с корема и не искам да задалбоча работите и да стане нещо сериозно.Или 1 протеин с някъкъв фет бърнер,дали пак ще мога да качвам КГ и ММ чисти?Добре много моля да ми дадете някъкви предложения.Сигурно ще кажете има 10000 теми,но всеки ден,седмица,месец се пускат нови продукти и не мога да гледам някъква тема от 2009 примерно...и цените са се променили и всичко.Мерси даваите предложения смело.Благодаря пак!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1