Фитнес в кв. Изток, София

25.05.13
19:09

Здравейте,
Планувам да възобновя ходенето си на фитнес след 3 години пауза. В момента си изграждам тренировъчна система, която да следвам, но също си и търся подходящо място (зала) за трениране. Търся фитнес добре оборудван фитнес в или поне в близост на кв. Изток. Повечето зали тук които разгледах са доста малки, имат малко уреди и не ми допадат много. За момента съм се ориентирал към
А) Атлетик в Sopharma тауърс
и
Б) Центъра по културизъм в Дианабад.
И двете не са ми особенно близко като атлетик-а ми е малко на по-удобна локация. В динабад центъра го разгледах и ме хареса как е оборудван. Търся нещо комфортно, добре оборудвано и все пак уютно.
Дали има и някакъв друг вариант? Ще съм благодарен ако някой от вас има нещо в предвид и даде предложение.
Благодаря!

26.05.13
18:45

Има и една под 119-то училище, на ул. Райко Алексиев 4 или 5 мисля, че се води.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1