26.05.13
13:35
Здравейте здравеняци! :Д Искам да ви попитам по едим мой проблем, но преди това ще ви разкажа как се развиват нещатата при мен. Като за начало тренирах футбол 8 години (страшен талант Ви казвам :Д ) след като прекратих кариерата си като юноша нещатата стояха така :
19 години (63 кг)
20 години ( 75 кг)
21 години ( 90 кг машина ви казвам :Д )
22 години (86 кг - в момента)
Не съм спирал да тренирам активно на лостове и с дъмбели общо взето домашен фитнес.. но освен мусколи качих и мазнина, разбираемо е за 3 години 27-8 кг :) не се оплавквам аз това и исках да направя малко килограми щото бях на изчезване има релеф, но не сила. Сега имам сила и желание не изглеждам не кой знае колко добре, но не съм и на “дъното”. Тренирам за релеф сега и искам да спадна поне до 78- 80 кг :)
Тренировка : Всеки ден тичам 8 мин. (3 мин почивка-ходене ) 10 мин. ( 3 мин почивка - ходене) 10мин ( 3 мин почивка-ходене) 5-6 мин скачане на въже и коремни преси различни упр.( това е сутрин на гладно)
4 пъти седмично тренирам на лостове и с дъмбели ( понеделник гърди - рамо, вторник бицепс - трицепс, сряда-почивка, четвътък гръб-трапец, и събота пак си правя ралични набирания на лостовете )
Храня се 3 пъти дневно Сутрин след тичането нещо леко ( плод или нещо сладичко :Д) Обяд - хапвам малко по здраво и вечер - салатка и нещо основно след 20 часа не ям нищо, някой път си позволявам ядки или някой плод.
Та въпроса ми е вече 2-ра седмица тренирам така и съм свалил 2-3 кг.. ИСКАМ по-бързо, повече килограми!
Кое не е правилно и кое трябва да корегирам ?!?!?
висок съм 180 - 86 кг :)
И искам да ви кажа МОЛЯ ВИ не ми предлагайте хапчета и т.н. :)
няма да е лошо да започнеш да тренираш краката , но иначе програмата е добра. а щом за 2седмици си свалил 2-3кг това е супер!!какво повече искаш? идеално си е
26.05.13
16:35
С тоя футбол каде съм тренирал краката са ми доста набити прасеца и бедрата са ми големи с тях и газа :Д искам точно от там да сваля килограмите корема, гъза и краката горе см г/д добре :Д И забравих да напиша най-важното след като свалих тия 2-3 кила НЕ мърдам .. :X
Мнението беше редактирано от Kamen Kamenov на 26.05.13 17:16.
26.05.13
18:52
Здравей! Съвета ми към теб е да продължиш точно това, което правиш щом има такъв ефект при теб. За 1 месец сваляш 4-5кг което е супер и нормално, защото ако сваляш повече кожата ще висне, а и това е стрес за тялото.. И аз в момента искам да сваля за да изчистя излишните мазнини и да направя релеф, но при мен нестава толкова бързо и затова, което провиш те съветвам да продължиш в същия дух и до 1 месец ще си до мечтаните 80 кг :) Всеки трябва да свикне на режим, в който има резултати като твоите.
ПС. Ще използвам твоята програма особено това с времето за тичаве и ходен, защото аз бягам принципно до отказване, а без такива чести почивки издържам по-малко и не толкова продължително ^^
Мнението беше редактирано от Стефан Димитров на 26.05.13 18:59.
26.05.13
19:23
Ами аз не съм професионалист, но тичането съм му фанал цаката от стадиона там имаше доста тежки подготовки.. и пак казвам за 2 седмици имаше ефект, а сега не мърдам къде е проблема да увелича упр. или ? : ? :)
26.05.13
23:44
Според мен така е добре, но щом искаш ще е добре тичането да го правиш и вечер. Друго решение невиждам освен ако не си вземеш нещо да пиеш за да свалиш по-бързо ;)
28.05.13
16:22
Ами ще продължавам така да тренирам, но ако до седмица не мрадна с поне 1 кг не виждам какво да променя :? :)
28.05.13
21:30
казано от Kamen Kamenov на 28.05.13, 16:22:
Ами ще продължавам така да тренирам, но ако до седмица не мрадна с поне 1 кг не виждам какво да променя :? :)
За 1 седмица да очакваш нещо особено е трудно иска се време... Но при всеки е различно
30.05.13
01:00
Ами не съм смятал калориите, но предполагам правилно се храня щом свалям, а сега като съм в застой и не мърдам може би трябва да смятам колко ям и т.н. обаче ми се струва, че доста правилно се храния.. дори алкохол не знам от кога не съм пил : )