27.05.13
23:39
казано от Petq Pavlova на 27.05.13, 22:48:
казано от Жоро Павлов на 27.05.13, 21:09:
От тези неща яйцата и т.н, дали няма да кача още килограми?
Малко глупави въпроси, но... Начинаещ съм :)
И видях за тази програма http://www.bb-team.org/workout/1285_balansirana-programa-za-otslabvane какво мислите?
И да попитам дали ще има проблем, ако тичам с найлонова торба, около корема както и когато съм на велоергометъра велоергометъра, защото мисля да направя 30 минути на тичащата пътека и 30 на велоергометъра? Когато тичам на пътеката си разделям времето, например 5 минути тичам с 50km скорост (или както се казва) и така ги сменям след 5 минути, 5 минути правя 50, след това 60, 70 и т.н, и да попитам този човек във фитнеса ми казва, да правя 3 серии по 30 коремни преси, не ми е трудно, но дали има проблем?От яйцата няма нищо да ти стане дори и по 10 да ядеш на ден, по-добре премахни намали количеството на боба, ориза и овесените ядки о тях вече може.
При положение, че си 120 кг, ако режима ти е добър няма как да свалиш само 5 кг за едни месец поне 10 ще свалиш.
И плодоветеееее!! Хайде и той да се помъчи без пъпешите и дините :D
28.05.13
14:02
Wtf!? Точно видях мнение на по-горният потребител и ядох диня и пъпеш (blush)
Иначе днеска сутринта не можах да ям яйца, и ядох овесени ядки, сега на обяд ядох малко ориз, едно малко парче сирене, малко кисело мляко и плодове. След малко отивам на тренировки, нямам търпение да изпробвам тренировката, която ми даде Иво, а иначе какво мога да си хапна за вечеря и след тренировки, ако например съм гладен?
28.05.13
15:07
Брато.. вече няма да ти повтарям ,но за последен път ти казвам СТИГА ЯДЕ ПЛОДОВЕ АКО ИСКАШ ДА ОТСЛАБНЕШ ИНАЧЕ НЯМА ШАНС! ТИЯ РАОТИ ШЕ ГИ ЯДЕШ СЪБОТА !
Пак си объркал диетата за днес.. какъв ориз на обяд.. МАЛКО СИРЕНЕ? то сирене ти тря много..
за вечеря муай извара, салата и пилешко месо
28.05.13
18:06
Е, добре де, човек... Просто майка ми и баща ми са до късно на работа и няма кой да ми го направи, но днеска един приятел във фитнеса ми каза, да ям варени яйца с малко салата за вечеря.
Пък и днеска се теглих, свалил съм 1-2 килограма. :)
казано от Жоро Павлов на 28.05.13, 18:06:
Е, добре де, човек... Просто майка ми и баща ми са до късно на работа и няма кой да ми го направи
Ръцете ти вързани ли са?
28.05.13
18:27
:D, не мога да готвя, все пак съм на 15 :///
Пък и ако мога да попитам защо да не ям плодове? Например банан, ябълка или портокал? И само събота ли мога да ям плодове?
И ако мога да попитам, нали яйцата трябва да бъдат варени, а не пържени? До колкото знам, когато се правят пържени яйца се слага олио, а в него има мазнини..
Aaaa и да добавя, че днеска тренирах с торба около корема и доста се изпотих! :)
Мнението беше редактирано от Жоро Павлов на 28.05.13 18:29.
Като цяло е хубаво да се избягва пържено.
А това с торбата - забрави го. Това, че се потиш, не значи непременно, че изгаряш мазнини в тази област.
казано от Жоро Павлов на 28.05.13, 18:27:
:D, не мога да готвя, все пак съм на 15 :///
Имаш 2 варианта - учиш се да готвиш, или си седиш дебел цял живот, какво като си на 15.
28.05.13
19:04
Ами нали като се потиш, изгаряш мазнини?
За вечеря ям две варени яйца, малко салата и няколко малки бучки сирене.
Мнението беше редактирано от Жоро Павлов на 28.05.13 19:56.
28.05.13
20:01
Ох пич ясно.. пак ти казвам поне си направи труда да прочетеш темите които съм ти пратил.
И все пак какво като си на 15? Аз преди 3 - 4 месеца направих 16 и си готвя сам. Майка ми от 1 година не я занимавам освен ако не искам да ям вкусотиики които ти трябва да забравиш :D.
Така почвам да ти обяснявам отново..
Като се потиш първото което е това е вода и тук там мазнинка.. че то аз можеше да стоя у нас на парното с 2 шуби и шапка и да са потя е к’ва е файдата?
Пак ти казваме ти не трябва да ядеш въглехидрати!!!!! искаш да отслабнеш а в тия плодове има много захари затова съм ти казал съботата си я направи презареждащ ден и муай въглехидрати (кафяв ориз, картофи, плодове, овес и т.н.).
Мазнините точно на теб ти трябват!!!!!! С тях се отслабва най-бързо, но тва не значи да си пържиш храната, да ядеш маргарин и т.н.
Има полезни мазнини и не полезни.
Яйцата се варят около 7 минути след завиране на водата. Пусни ги там в вода и 17 минути чакай общо и махай. Хайде ходи прай яйца ,че ще ти трябват доста. :D
И стига яде тия банани, пъпеши щот без да се обиждаш знаеш човек квото яде такъв става и да не станеш един пъпеш и ти :D.
И мани тая торба ,че хем щи се смеят хем ще вземе да припаднеш в тоя фитнес да се чудят к’во да та праят :D
Успех! :D
А да п.с.
Салата може да си ядеш колкото искаш (не 2 кила домати ест) защото зеленчуците са си пълни с вода, НО ПЛОДОВЕТЕ НЕ СА.
Без да се де-мотивираш тия 2 кила не са кила ми вода.
Мнението беше редактирано от Stiliyan Goshev на 28.05.13 20:07.
28.05.13
20:49
ААААА, окей. Разбрах те добре, но само да попитам какво може да ми стане, ако тренирам всеки ден? Без Събота, която ще ми бъде като презареждаш ден, а за Неделя не знам дали да тренирам и дали да си го оставя като почивен ден :D.
Иначе 2 килограма пак са нещо :).
Ако тренираш всеки ден мускулите ти и нервната система няма да имат възможност да се възстановяват, демек ще претренираш, а единственото по-лошо от претренирането е нетренирането.
28.05.13
21:04
Ами ако тренирам Понеделник и Вторник, Сряда почива, Четвъртък и петък - дали ще има проблем?
28.05.13
21:18
Аз ти препоръчвам традиционното: Понеделник, Сряда и Петък.
Не бързай защото най-добрите резултати се достигат разбира се с тренировки, но най-вече и с много търпение.
Както каза Иво тренирай по малко от всички мускули без пресата която е безсмислена в твоя случай.
29.05.13
01:27
Човек, вслушай се малко в съветите на хората тук и не се втурвай в някакви пресилени тренировки и изсмислени методи. Не става за един ден такава огромна промяна. Ако беше така, всички шяха да изглеждат безупречно. И научи се да готвиш, сега ти е времето..ако не сега, кога? Може дори да ти хареса, кой знае? :) Успех все пак!
29.05.13
13:19
Жоро загледах се в първия ти пост, наистина ли скачаш на въже?
29.05.13
13:20
Благодаря, и да, наистина скачам на въже. Рекорда ми е 63 пъти :D
Сутринта щях да закъснея за училище, и си хапнах половин кочан царевица, и другата половина го изядох, за обяд.
За обяд също така ям и 3 варени яйца, малко салата и една голяма бучка сирене.
Edit; Нямам воля, за да направя нещо. След като се наядох пак ядох сандвич.. Не знам защо е така, искам да се променя, но не знам какво да правя вече.. ужас :(
Мнението беше редактирано от Жоро Павлов на 29.05.13 17:46.