26.05.13
19:55
Здравейте, търсих доста по темите във форума,но така и не можах да намеря конкретен отговор на въпроса ми. Тренирам от доста време но имам проблем в областта на гърдите,корема и паласките.
От вчера започнах да пия Трибулус + ЗМА , понеже имам проблем с гърдите (мазни са ) и в областта на корема и паласките, интересува ме дали е подходящо докато тия тези 2 продукта да си купя и нещо което да подтиска или намалява нивата на естрогена? Знам че продукти като Нолвадект се приемат при правене на цикъл с анаболни препарат,но въпреки това дали ако и сега го приемам ще имам по голяма успеваемост (да намаля и поуформя гърдите ) ?
Тренирам 4 пъти в седмицата,като правя упражнения с 10-12 повторения, и 3 пъти в седмицата кардио по 20 мин.тичане на пътеката след тренировка.Спазвам добър хранителен режим, като ям по 5-6 пъти на ден (по малки порции) през 3-3,5 часа - само пилешко филе и пил.гърди ,ориз,варени или печени картофи (в малки количества), зеленчуци и по 1 плод на ден, въпреки това областта на гърдите и корема ми седат без никаква промяна.
Темата беше редактирана от rrrado на 26.05.13 19:58.