Напротив, ти си нямаш представа как изглежда един натурален. Джеф Сийд е надупчен яко, както и 99% от другите “натурални” бодибилдери.
И между другото, ако 90 кила на 5% мазнини и 45 см. ръце ви се виждат слабо телесложение, значи имате тотално изкривена представа за това до къде се простират натуралните възможности на тялото.
Мнението беше редактирано от Петко К на 30.12.13 18:43.
30.12.13
18:46
Значи ако ползва стероиди, ще е 120кг животно? :D
30.12.13
18:46
П.П. Остава само някой да каже, че и Лазар Ангелов е натурален и просто това ще е краят :D :D :D
30.12.13
18:47
Calion
Натуралното тяло много добре се различава от назобеното.Ако искаш да видиш натурално красива физика ,прегледай някои снимки на Данчо Йовчев.Аз дори и за него не съм напълно сигурен,че в най-силните си години не е вземал нещо подсилващо но.. едва ли е употребявал метандиенон,стромби и други стероиди с цел покачване на ММ.
П.С.
`~1! Ще извиняваш ,че пак поспамих в дневника ти,макар да знам че нямаш нищо против.
30.12.13
18:49
казано от Херцог Трън на 30.12.13, 18:46:
П.П. Остава само някой да каже, че и Лазар Ангелов е натурален и просто това ще е краят :D :D :D
Е той самият ,си казва човека че е натурален,не му ли вярваш. :D
30.12.13
18:55
Мда, бил е натурален, някога, преди да почне да тренира :D
30.12.13
18:57
казано от El_tiggeraso на 30.12.13, 18:49:
Интересен е факта как Ангелов е участвал в състезания за ДО 178 височина на 23 години, а сега на 29 е 180..при това на 90 кг мускул изчистен..как по дяволите е пораснал с 2 санта+ на тези години...сигурно лъже за ръста си, та да компенсира тия 90 кг, щото “натурален” на 178 примерно няма никъв шанс да е на 90кг+ изчистен..
30.12.13
19:03
казано от El_tiggeraso на 30.12.13, 18:47:
Calion
Натуралното тяло много добре се различава от назобеното.Ако искаш да видиш натурално красива физика ,прегледай някои снимки на Данчо Йовчев.
E да,естествено,че гимнастик участвал на 6 олимпиади е натурален,някой съмнявал ли се е.Все пак се надявам,че се шегуваш,а не си ги мислиш наистина такива работи.
За броенето на растителния протеин какво да кажа..ядем ли растителни неща- ядем.Дали ще броим белтъчините от тях е избор на тоя,който ги яде.За мен това е безумно,по тая логика на ден приемам около 500гр. протеин ,и то в последната 1 година.Нямал съм никакви проблеми с бъбреци,въпреки че не пия много вода.И всеки с който съм говорил ми казва,че не брои растителния протеин.Не виждам смисъл в подобна дискусия де,който иска да го брои,който иска да не го брои,тук няма верен отговор на този въпрос.
За мен в последно време форума стана абсолютен цирк и честно да си кажа,не виждам абсюлтно никаква причина защо продължавам да влизам.По навик може би,а и защото следя 3-4 дневника.Замислете се за хората,които спряха да пишат в последно време и кои ги замениха - няма да изреждам никове,за да не се обиди някой.Според мен дори и да не е в политиката на форума,модераторите трябва да вземат мерки - ако искате им ограничете мненията на тия герои,които са навъдиха,ако искате ги баннете,но сами виждате че нивото на форума пада много.Всички са почнали от някъде,никой не се е родил научен,аз лично смятам,че абсолютно НИЩО не разбирам от тренировки,хранене и така нататък и затова пиша много рядко,но като гледам как ронката и още 2ма-3ма търсят акъл как да тренират и след няколко минути дават съвети в другите теми ми става...не е и смешно вече.
Мнението беше редактирано от Intolerante на 30.12.13 19:07.
30.12.13
19:14
Intolerante
Не бях съгласен с теб ,относно броенето на растителния протеин ,затова и ти зададох деликатно въпроса ,на който знаех отговора и на който друг човек от форума ми отговори,но не и ти.Растителния протеин си е протеин ,но както ти каза който иска да си го брои,в това число и аз.
За Данчо Йовчев ,казах че не съм сигурен.За спортисти като него си има допинг тестове и щом до сега не са го хванали,явно е натурален.
Поздрави.
То и Рони Колман (истинския) така казва :D
казано от Intolerante на 30.12.13, 19:03:
За мен това е безумно
Веганите значи не ядат никакъв протеин?
казано от El_tiggeraso на 30.12.13, 19:14:
За Данчо Йовчев ,казах че не съм сигурен.За спортисти като него си има допинг тестове и щом до сега не са го хванали,явно е натурален.
Допинг тестовете хващат само неподготвените или нарочените.
Мнението беше редактирано от Петко К на 30.12.13 19:16.
Последното мнение на Петсо обобщава всичко.Кратко ясно и точо! Иначе тука другите сте го ударили на лаф моабет.Принципно няма лошо ама няма и полза.
30.12.13
19:42
казано от El_tiggeraso на 30.12.13, 19:14:
Intolerante
Не бях съгласен с теб ,относно броенето на растителния протеин ,затова и ти зададох деликатно въпроса ,на който знаех отговора и на който друг човек от форума ми отговори,но не и ти.Растителния протеин си е протеин ,но както ти каза който иска да си го брои,в това число и аз.
Поздрави.
Просто не съм бил на компютъра и не съм видял въпроса ти,но Ники ти е отговорил вместо мен.Обърни внимание на този абзац от статията - “Качеството на протеина е обикновено определяно според аминокиселинния модел на яйчения протеин, който се смята за идеалния. В този смисъл не е изненадващо, че животинските източници на протеини като месото, яйцето, млякото и сиренето имат тенденция да са по-висококачествени, отколкото растителните.”
Щом не е хванат е натурален - :D:D:D:D Това е за бисерите,много си далеч от тая материя,така че не коментирай най-добре,както и аз не коментирам в 99% от темите във форума.По твойта логика 1 на 1000 от професионалните спортисти взима допинг - Болт,Иля Илин,Райън Лохте,Крис Фрум,Кирани Джеймс,Фронинг - тия също са натурални,нали ? Само ще ти кажа,че в днешно време и шахматистите и стрелците употребяват допинг (естествено,не такъв като на гореизброените) и приключвам разговора.
Петко,познавам няколко вегани,единият от които тренира и няма никаква промяна в тялото му за 3 години.Eстествено,не му светя и не знам как тренира,но както и да е тренирал,с животински протеин за тези 3 години нещата щяха да стоят различно,смятам ще се съгласиш.Ако не се лъжа IIlstong(за мен лично най-здравият във форума) от няколко месеца също е веган.Май не чете форума вече,ако чете обаче да каже какво става със силата му и как вървят постиженията му от тогава.Аз няма да пиша вместо него.
За да не стане отново полемика искам да обобщя - не казвам,че веганите не ядат никакъв протеин.Искам да кажа,че растителния протеин е по-нискокачествен от животинския и с много по-слаб аминокиселинен профил.Пробвал съм 2 дни да се храня като веган и бях пребит на куче и без никаква енергия.Ясно е,че организма ми е свикнал да яде животински протеин,но все пак...аз избирам да не броя растителния протеин към менюто ми(не че водя сметки) и не задължавам никой друг да го прави.Всеки си има глава на раменете и си преценява.
Мдам. Айде пак кажи, че Jeff е бил назобен. Та и на 19, кой с какъв акъл ще се зоби?
казано от Ivan Dimitrov на 30.12.13, 18:57:
Интересен е факта как Ангелов е участвал в състезания за ДО 178 височина на 23 години, а сега на 29 е 180..при това на 90 кг мускул изчистен..как по дяволите е пораснал с 2 санта+ на тези години...сигурно лъже за ръста си, та да компенсира тия 90 кг, щото “натурален” на 178 примерно няма никъв шанс да е на 90кг+ изчистен..
Хората растат до 25 години. На 23 години щом е бил 178, на 25 може да стане 180. Има едно интервю́ в нета дето ми изглежда доста нисичък, или репортера е доста висок незнам. ..
казано от Петко К на 30.12.13, 18:43:
Напротив, ти си нямаш представа как изглежда един натурален. Джеф Сийд е надупчен яко, както и 99% от другите “натурални” бодибилдери.
И между другото, ако 90 кила на 5% мазнини и 45 см. ръце ви се виждат слабо телесложение, значи имате тотално изкривена представа, за това до къде се простират натуралните възможности на тялото.
Джеф не е бодибилдър, а фитнес модел. А това за килограмите и ръцете сигурно лъже, изглежда сравнително по-слаб от другите фитнес модели.
Аз не мога да си обясня как ще приемаш някаква храна и няма да я смяташ? Калориите от животинския протеин и калориите от растителния са си калории. Ако ще и от камъни да е 1гр. протеин = 4 ккал. А пък да включваш калориите от растителния протеин в кал. баланс, но да не го включваш в дневния прием за мен е...малоумно (надявам се никой не го прави...).
Марти, ти може да си позволиш да не смяташ калориите от тоя протеин в дневното меню, но някой с по-бавна обмяна, който качва “мазно” доста по-лесно, ако не го смята и продължава да се стреми да набави да речем 2-2,5гр/кг от животински произход, ще се чуди що бицагите му растат успоредно с паласките с бузките. :)
А колкото до спада в силата ти през въпросните ти вегански дни, аз бих го отдал на липсата на животински мазнини, а не на животински протеин.
П.С. Знам много добре за какво става дума, но не може да разделяш калории от хранителна стойност! Храната е храна и се разглежда като макронутриенти и като калории.
Мнението беше редактирано от Петър на 30.12.13 20:21.
казано от Calion на 30.12.13, 20:06:
Мдам. Айде пак кажи, че Jeff е бил назобен. Та и на 19, кой с какъв акъл ще се зоби?
Назобен е. И точно с акъла на 19 годишен зоби. Някой по-възрастен може първо да се позамисли за последствията, ама на тая възраст всичко им е през оная работа. В залата редовно виждам лапета на по 15-16 да зобят, та и Джеф там някъде е почнал. Сега му прегледах “биографията” набързо.
казано от Calion на 30.12.13, 20:14:
Джеф не е бодибилдър, а фитнес модел. А това за килограмите и ръцете сигурно лъже, изглежда сравнително по-слаб от другите фитнес модели.
За ръцете сигурно лъже, ама е напълно честен, като казва, че е натурален, нали?
А голяма част от фитнес моделите печелят повече пари от бодибилдерите, така че имат повече причини да зобят.
И аз да почна да печеля от това, и аз ще се назобя яко.
15 годишни да зобят? Не е ли нелегално първото което е и опасно за здравето, особено на тази възраст. А относно Джеф, незнам но гледам негови снимки на 14 години, пак изглежда добре и не ми се вярва оттогава да зоби. А назобените бодибилдъри изглеждат доста по-големи и мускулите им изглеждат ” по-изсухлени ” едни такива .. незнам. А и въобще незнам дали е казал, че е чист или не, просто неговата физика може се постигне и без да зобиш.
30.12.13
20:34
казано от Calion на 30.12.13, 20:30:
15 годишни да зобят? Не е ли нелегално първото което е и опасно за здравето, особено на тази възраст. А относно Джеф, незнам но гледам негови снимки на 14 години, пак изглежда добре и не ми се вярва оттогава да зоби. А назобените бодибилдъри изглеждат доста по-големи и мускулите им изглеждат ” по-изсухлени ” едни такива .. незнам. А и въобще незнам дали е казал, че е чист или не, просто неговата физика може се постигне и без да зобиш.
Да,абсолютно съм сигурен,че може да го постигне всеки.Разкарвам се по улицата и във фитнес залите се препълват тия вече 90-95 килограмови момчета на 5-6% телесни мазнини.
Мнението беше редактирано от Teen Power на 30.12.13 20:34.
казано от Петко К на 30.12.13, 20:14:
А голяма част от фитнес моделите печелят повече пари от бодибилдерите, така че имат повече причини да зобят.
Да, но е нормално билдър да зоби, а ако фитнес модел зоби .. това може да му е края на кариерата. На всеки му е ясно, че почти всеки ( да не кажа всеки ) бодибилдър зоби. А за фитнес моделите, а малко по-съмнително.
казано от Teen Power на 30.12.13, 20:34:
Да,абсолютно съм сигурен,че може да го постигне всеки.Разкарвам се по улицата и във фитнес залите се препълват тия вече 90-95 килограмови момчета на 5-6% телесни мазнини.
Абе не ми се вярва да е 95 кг.
30.12.13
20:39
Ако фитнес модел зоби може да е края на кариерата му,защото..?
А защо фитнес модел не зоби,а бодибилдър зоби? По етикетите ли ги разпознаваш или по съдържанието? Защото Лазар Ангелов ,Джеф Сед и подобни лесно се вписват в някакви 85-90 кг категория културисти.
Сега проверих в нета. Джеф Сейд е 183 висок, 84 кг (185 lbs ) .. напълно възможно е натурално. А и виж как изглеждат билдърите и как изглеждат фитнес моделите. Има бая разлика.
Преди 25-30 години състезателите на мистър Олимпия бяха с подобни размери, като сегашните фитнес модели. Сигурно и те са били натурални?
казано от Calion на 30.12.13, 20:30:
А и въобще незнам дали е казал, че е чист или не, просто неговата физика може се постигне и без да зобиш.
Като я постигнеш, ела да се похвалиш.
казано от Calion на 30.12.13, 20:41:
Има бая разлика.
Да, има разлика каква химия ползват.
Мнението беше редактирано от Петко К на 30.12.13 20:46.
казано от Calion на 30.12.13, 20:35:
казано от Петко К на 30.12.13, 20:14:
Да, но е нормално билдър да зоби, а ако фитнес модел зоби .. това може да му е края на кариерата. На всеки му е ясно, че почти всеки ( да не кажа всеки ) бодибилдър зоби. А за фитнес моделите, а малко по-съмнително.
И тоя ли е натурален? ако за 4 години се ставаше такъв натурално сигурно всеки 3ти човек в залата щеше да е такъв.. даже му имам профила на тоя тип в един сайт за забранени субстанции в който пише , че е правил 8 цикъла , описал е режима си и тн. на който му е интересно може да пише на ЛС
Мнението беше редактирано от -Phoenix на 30.12.13 22:01.
30.12.13
20:47
казано от Calion на 30.12.13, 20:41:
Сега проверих в нета. Джеф Сейд е 183 висок, 84 кг (185 lbs ) .. напълно възможно е натурално. А и виж как изглеждат билдърите и как изглеждат фитнес моделите. Има бая разлика.
Явно не си виждал може би достатъчно билдъри,но в залата ни има достатъчно такива.Нормално изглеждат сухи и нацепени,както и Джеф. Знам примерно културист дето целогодишно е на зоб и тренира от над 20 години и тялото му е като на джеф сед по измерване на мазнина и мускул ,а вероятно като застанат един до друг вероятно джеф ще изглежда по-добре.
Като я постигнеш, ела да се похвалиш. A ние няма да ти вярваме и ще те тролваме..Спора е излишен всеки си знае колко е натурален.
То тогава ако тяло като Джеф, което не е нищо особено, неможеш да постигнеш натурално, то тогава няма смисъл от толкова години тренировки.
Този човек не е пипал ДОБАВКИ и изглежда така, вие искате да кажете, че без да зобиш не можеш да направиш като тялото на Джеф, което се доближава до това.
казано от -Phoenix на 30.12.13, 20:43:
И тоя ли е натурален? ако за 4 години се ставаше такъв натурално сигурно всеки 3ти човек в залата щеше да е такъв
Ами не, не е натурален, тук вече си личи. Но Джеф сейд е изглеждал добре и на 14, а сега на 19 е точно толкова по-добре, колкото може да се постигне натурално за 5 години. Съжалявам, че след 5 години, някои тука не са успели да достигнат неговата физика, но това си е техен проблем и не прави другите мръсни.
30.12.13
20:56
stamenov и джеф сед са на светлинни години разлика,много се заблуждаваш.70-75 кила flat as fuck момче с 84-85 shredded as fuck не можеш да сравняваш.
Тия снимки на светлина и с ефектите ги знаем всички,нали сме го виждали на клипове как е,не личи,че тренира.
Този натурален ли ви се вижда.. https://www.youtube.com/watch?v=wi3-kFBbQnI&feature=c4-overview&list=UUQoN9oXyVuGcQWLlfcNDRgQ u mat bro..
30.12.13
21:18
В този форум има хора, които са много големи и силни натурално, но е трудно да се намери някой, който да е невероятно чист по естествен начин, това е проблемът. Ако искаш сила и маса, можеш много и без химия да постигнеш по дългия път. Ако искаш сила и маса на много малък процент мазнина, това вече е друга история.
храната
120г луканка, 110г кашкавал, 80г п.х.
корни
5 цели варени яйца 250г, 100г овесени ядки, 300мл прясно мляко, 1л.мед
4 картофени кюфтета 400г, кисели краставици
400г кисело мляко
30.12.13
21:43
аааааааааааааа тия на снимките горе са нечовешки типове ве, особено яко де брайън, тоя ако е натурален аз спирам фитнеса и отивам да работя в библиотека......... а сутринта ще карам бус да разнасям вестници по магазините......
и ввпрочем прочетох 10 пъти джеф сейд, казва се Джеф Саид и е 10 пъти по-гама от мене.
Мнението беше редактирано от lordinario на 30.12.13 21:45.
30.12.13
21:51
моите от долу са натурални, за една година време ги направих на 40г. ;), ако нямах личен проблем щях да прогресирам още, но това е положението. Намерих му цаката, но вече няма значение ((
30.12.13
21:52
казано от Херцог Трън на 30.12.13, 18:07:
Каква завист бе, момче? :D Ти май наистина си тъп, а не се правиш :D Дреме ми на патката за Джеф Сайд, Зиз, Миз и всякакви подобни пут*о-маринкиновци. Казвам ти факти - в момента, в който ПАРИТЕ ТИ ЗАВИСЯТ ОТ ФОРМАТА ще си дупчиш гъза и ушите ще ти плющят! :D Пък ти вярвай в летящи розови еднорози, които твърдят че той е натурален :D
Е, аз съм натурален поне. И впрочем, защо ме обиждаш ? :Д
30.12.13
21:57
Intolerante
Нека аз да сложа точка на разговора. : )
Благодаря за изчерпателния отговор ,но както казах вече - аз това го знам.Моля,не ме съветвай да не вземам участие на точно тази тематика,защото ако започна да ти говоря за допинг и колко навътре съм в нещата, ще ти се наложи да гледаш в гугъл за това.Между другото ,това което каза за не-броенето на растителния протеин е по - достойно за темата за бисерите ,отколкото това за Данчо Йовчев.Ти да не си му светил или пък си му рода ,че си така сигурен какво е зобал ?
30.12.13
22:21
Момчета, спрете се с неадекватните мнения и оставете дневника на човека. Къде намесвате Данчо Йовчев и от там натам гимнастиците. Вие знате ли те с какви пропорции и ген са и какво значи да тренираш от 5 годишен всеки ден ? Виждали ли сте въобще гимнастик който да има грам мазнина ?
30.12.13
22:25
@El_tiggeraso
Майтапиш се, нали? Самото ти твърдение, че в професионален спорт не се употребяват забранени вещества е абсурдна. Ти си абсурден, пичага. Аз не разбирам абсолютно нищо от тренировки,хранене и т.н. Но като не разбирам гледам да си държа езика зад зъбите барем чуя някой дето разбира.