Дневникът на Рони Колман

Прескочи до:

27.12.13
22:42

И не знам как го смяташ тоя протеин,ама повече от 100гр. няма в това хранене,дори и да са XXL яйцата.Смятай само животинския протеин,не и растителния.

27.12.13
22:56

казано от El_tiggeraso на 27.12.13, 22:32:

Ами махни го тоя шоколад като са ти много калориите .. все те гледам набиваш яко от него и защо ?
Ако не можеш без джънк е друг въпрос вече.

Ям шоколада, защото съм чувал, че след тренировка е добре да се хапне прост въглехидрат.

27.12.13
22:58

казано от Intolerante на 27.12.13, 22:42:

И не знам как го смяташ тоя протеин,ама повече от 100гр. няма в това хранене,дори и да са XXL яйцата.Смятай само животинския протеин,не и растителния.

Ето от къде сметнах протеина:
18г от прясното мляко
12г от овесените ядки
12,7г от шоколада
14,4г от картофите
64,6г от яйцата

27.12.13
23:06

Count the protein only from animal foods.
.........
Дано така ме разбереш.

27.12.13
23:08

Да, разбрах. Ама какво му е на растителния?
Едит: Значи броя само от яйцата и млякото, така ли?

Мнението беше редактирано от Ронката на 27.12.13 23:09.

Марто, очаквам да се наложи още по-елементарно :D :D :D

27.12.13
23:11

казано от Intolerante на 27.12.13, 23:06:

Count the protein only from animal foods.
.........
Дано така ме разбереш.

дрън дрън

Георги Милев

27.12.13
23:13

Борее, поне като не разбираш мълчи и слушай тези дето разбират!

Модерация: Моля, по-внимателно с епитетите.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 28.12.13 12:22.

Жоре, ей сега си изпроси боя от черната нинджа... :D

27.12.13
23:16

От няколко дена се начетох на такива неща, че направо се чудя дали не ни троли ей така.  То не беше, че сила не се качвала с много повторения, не беше, че нямало тежка 5ца на клека, още не знам си какво, сега и за храната...

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 28.12.13 12:22.

Георги Милев

27.12.13
23:25

Моторхеад, изпросихме си боя от черната нинджа, дето не знае разликата между пуш преса и раменна преса. Просто не знам... Ей, Боре! Запечатай си устата и започни да се учиш от хората, които разбират... Например от Мартин!

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 28.12.13 12:21.

27.12.13
23:37

@ Георги Милев Тези обидни епитети са признак на твоята интелигентност не на моята ;)
@ Херцог Трън Не знам на колко години си, но от теб не очаквам нищо повече от детски хумор тип “забавния” тежкат от гимназията
@ MotoRRhead То нали знаеш какво са казали за масата .....

Не мисля повече да отговарям на коментари от подобен тип, тъй като е безсмислено.Ако някой има нещо да каже се чудя дали като “умни и интелигентни” хора каквито твърдите, че сте ще можете да се изкажете подобаващо и уважително да изразите позицията си или просто ще си продължавате по старому ..... като деца от трети клас.
Лека вечер

Боре, на акъл съм на много повече от теб, бъди сигурен ;) А как съм избрал да изглеждат коментарите ми е съвсем друга тема ;)

Колкото до “изразяване на позицията” - да, ти подобаващо се изказа за тази на Марто чрез “дрън, дрън”. Интелигентно, философско, академично. За последните 10-15 дни неколкократно се опитваха да ти го кажат аргументирано, че мненията ти са меко казано необосновани, а по-точно - абсурдни и на моменти идиотски. Представи си щом заслужи Джеймс да ти каже “овчи” (май дори Лординов не е успял да си заслужи епитет или поне не помня в момента :D ) колко точно си зле ;)

Ако различното от това да сме “деца от трети клас” е да сме като теб - аз отивам да си преговоря учебника по математика за трети клас :)

Лека вечер, нинджа ;)

27.12.13
23:44

казано от Херцог Трън на 27.12.13, 23:42:

Боре, на акъл съм на много повече от теб, бъди сигурен ;) А как съм избрал да изглеждат коментарите ми е съвсем друга тема ;)

Колкото до “изразяване на позицията” - да, ти подобаващо се изказа за тази на Марто чрез “дрън, дрън”. Интелигентно, философско, академично. За последните 10-15 дни неколкократно се опитваха да ти го кажат аргументирано, че мненията ти са меко казано необосновани, а по-точно - абсурдни и на моменти идиотски. Представи си щом заслужи Джеймс да ти каже “овчи” (май дори Лординов не е успял да си заслужи епитет или поне не помня в момента :D ) колко точно си зле ;)

Ако различното от това да сме “деца от трети клас” е да сме като теб - аз отивам да си преговоря учебника по математика за трети клас :)

Лека вечер, нинджа ;)

Именно поради коментара ти Херцоже съм сигурен в обратното.

Георги Милев

27.12.13
23:51

Не знам аз колко съм интелигентен, но за разлика от теб по-често се сещам за една приказка. “който мъдро мълчи той умно говори”. Трябва да започнеш да я прилагаш. Може и да научиш ква е разликата между пуш преса и раменна преса. ;)

27.12.13
23:54

казано от Георги Милев на 27.12.13, 23:51:

Не знам аз колко съм интелигентен, но за разлика от теб по-често се сещам за една приказка. “който мъдро мълчи той умно говори”. Трябва да започнеш да я прилагаш. Може и да научиш ква е разликата между пуш преса и раменна преса. ;)

а а а именно каза ли го ... сам си го казваш .. ми вземи я научи тогава тази поговорка.
Както и да е казах всичко в по-горния коментар, така че няма да се разправям повече.
Лека вечер.

П.С. Кой разбрал разбрал ...

насрахте се
требе си чистка тука

28.12.13
00:00

!!! нимо съ запра !!!

Тук май пак ще се удря катинарчето на дневника :D

Мнението беше редактирано от Кръстев на 28.12.13 00:07.

28.12.13
00:05

Intolerante

Би ли пояснил ,защо растителния протеин не се брои ?

28.12.13
00:09

казано от Кръстев на 28.12.13, 00:00:

!!! нимо съ запра !!!

Тук май пак ще се удря катинарчето на дневника :D

Натам отиват нещата.

казано от El_tiggeraso на 28.12.13, 00:05:

Intolerante

Защото не е с пълноценен аминокиселинен профил.

http://www.bb-team.org/articles/3276_rastitelni-iztochnitsi-na-protein

П.П. Рони, баце, имам чувството, че някой и на майка да те препсува, пак ще му удариш лайк на мнението...

Ям шоколада, защото съм чувал, че след тренировка е добре да се хапне прост въглехидрат.

Тоя шоколад го ядеш на поразия :D
Яж банани. Един банан със сигурност не струва колкото едно шоколадче милка.

28.12.13
00:18

казано от Херцог Трън на 28.12.13, 00:15:

казано от El_tiggeraso на 28.12.13, 00:05:

Intolerante

Защото не е с пълноценен аминокиселинен профил.

http://www.bb-team.org/articles/3276_rastitelni-iztochnitsi-na-protein

П.П. Рони, баце, имам чувството, че някой и на майка да те препсува, пак ще му удариш лайк на мнението...

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

28.12.13
00:19

казано от DSD на 28.12.13, 00:18:

Не продават банани в магазина до залата. Иначе на драго сърце бих си купувал по 1-2 банана.

28.12.13
00:22

“Рони” нима си мислиш, че тези боклуци, които ядеш имат такова съдържание на протеин каквото си изчислил/написал ? Хехе, а дано ама надали :D
Нищо лично, дори ти се радвам, че си толкова упорит, но не се вживявай толкова много с този фитнес. Живота е пред теб, пази се и тренирай разумно !

Стига се нападахте един друг. Тоз такъв оня такъв, еми такива са хората. Не си правете изводи от 1 форум. Изводи можете да си направите само от действия в определени ситуации от ежедневието ни.

Хаха коментарите от 23 страница са скандални ! Голям смях :)

едит: ъъъ какви са тези шоколади по 90 грама ?? шано мано ??

Мнението беше редактирано от AgBOKATA на 28.12.13 00:24.

казано от `~1! на 28.12.13, 00:19:

Не продават банани в магазина до залата. Иначе на драго сърце бих си купувал по 1-2 банана.

Това сигурно е единственият магазин в града, че дори и на 50км около него.

28.12.13
00:24

казано от Херцог Трън на 28.12.13, 00:23:

Това сигурно е единственият магазин в града, че дори и на 50км около него.

Не, просто от там си купувам след тренировка. Иначе не ми се занимава да ходя до някой магазин до нас и после обратно по път за залата (живея доста далече от залата).

28.12.13
00:26

На човек с такъв дневник и такова желание не му идва на акъла да си взема бананите от друг магазин ?

Не продават банани в магазина до залата. Иначе на
драго сърце бих си купувал по 1-2 банана.

Абе Ронка опасен си значи :D .Купи си един кг примерно да имаш във вас и преди да тръгнеш за тренировка си взимаш и готово. Винаги си има начини :D

28.12.13
00:27

казано от Цветомир Неделчев на 28.12.13, 00:22:

“Рони” нима си мислиш, че тези боклуци, които ядеш имат такова съдържание на протеин каквото си изчислил/написал ? Хехе, а дано ама надали :D
Нищо лично, дори ти се радвам, че си толкова упорит, но не се вживявай толкова много с този фитнес. Живота е пред теб, пази се и тренирай разумно !

Стига се нападахте един друг. Тоз такъв оня такъв, еми такива са хората. Не си правете изводи от 1 форум. Изводи можете да си направите само от действия в определени ситуации от ежедневието ни.

Всеки ми го казва по един или друг начин, но все пак след няколко години отивам на Олимпията, трябва да тренирам здраво до тогава. :D

28.12.13
00:29

казано от DSD на 28.12.13, 00:26:

Абе Ронка опасен си значи :D .Купи си един кг примерно да имаш във вас и преди да тръгнеш за тренировка си взимаш и готово. Винаги си има начини :D

Като взема банани, ако не ги изям до един ден и на другия стават меки и черни. (puke) :D

Мнението беше редактирано от Ронката на 28.12.13 00:30.

28.12.13
00:30

казано от `~1! на 28.12.13, 00:27:

Всеки ми го казва по един или друг начин, но все пак след няколко години отивам на Олимпията, трябва да тренирам здраво до тогава. :D

Мечтите са безплатни :) Лошо няма в това което правиш ! Малко по-сериозно, по спомен си на 16 мисли си за образованието първо после за фитнес исориите, НО от друга гледан точка, ако си богаташко синче и подсигурен ръчкай смело каквото душата ти поиска :)

28.12.13
00:31

казано от `~1! на 28.12.13, 00:29:

Като взема банани, ако не ги изям до един ден и на другия стават меки и черни. (puke) :D

Ти или нямаш хладилник или незнаеш за какво служи ? Поне по 3-4 дена ми стои връзката банани в хладилника.

28.12.13
00:32

казано от Цветомир Неделчев на 28.12.13, 00:30:

казано от `~1! на 28.12.13, 00:27:

Мечтите са безплатни :) Лошо няма в това което правиш ! Малко по-сериозно, по спомен си на 16 мисли си за образованието първо после за фитнес исориите, НО от друга гледан точка, ако си богаташко синче и подсигурен ръчкай смело каквото душата ти поиска :)

Е, за съжаление не съм богат. Ако бях, хранителният ми режим щеше да е перфектен.

28.12.13
00:33

казано от Цветомир Неделчев на 28.12.13, 00:31:

казано от `~1! на 28.12.13, 00:29:

Ти или нямаш хладилник или незнаеш за какво служи ? Поне по 3-4 дена ми стои връзката банани в хладилника.

Явно не знам за какво служи. :D
Мерси за съвета. :) Ще купя малко банани тея дни.

28.12.13
00:35

Поредния излишен коментар  от мен - имаш пари за 3 шоколада дневно, а нямаш за 2 банана ? Нещо има, явно е от годинките ти. Нищо :)

28.12.13
00:36

казано от Цветомир Неделчев на 28.12.13, 00:35:

Поредния излишен коментар  от мен - имаш пари за 3 шоколада дневно, а нямаш за 2 банана ? Нещо има, явно е от годинките ти. Нищо :)

За банани имам пари, но не и за 200г протеин!

28.12.13
00:38

Айде спрете се де, не можете ли да водите нормален диалог, без да раздавате обиди и квалификации?
Дайте да изясним някои неща и да приключвате със споровете:

1. Рони, първо, не е задължително да ядеш бърз въглехидрат след тренировка. Дори не е задължително да ядеш веднага след тренировка. Прибери се, приготви си храната и яж на спокойствие. Освен това, в шоколада има много мазнини ( в черния особено) и цялата идея за бърз въглехидрат след тренировка отива на кино (не че иначе има голяма файда).
2. Растителния протеин се брои към общото количество. Още повече ако е от няколко източника или в комбинация с животински
3. Протеин от порядъка на 1-1,5 гр/кг. тегло е достатъчен за натрупване на мускулна маса. И да, в това число влиза и растителния. Разбира се, ако си веган и ядеш само растителен, ще трябва да комбинираш повече източници и да вдигнеш количеството.
4. ..... ако на някой още нещо не му е ясно, да ме пита. По празниците съветите са ми на половин цена, възползвайте се от промоцията.

28.12.13
00:39

казано от `~1! на 28.12.13, 00:36:

казано от Цветомир Неделчев на 28.12.13, 00:35:

За банани имам пари, но не и за 200г протеин!

Е кво направи с парите от Олимпията :D:D

28.12.13
00:40

200г протеин е наистина много,а и се съмнявам ,че ще го усвояваш ,както и да тренираш.Колко кг тежиш ?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1