200г протеин е наистина много,а и се съмнявам ,че ще го усвояваш ,както и да тренираш.Колко кг тежиш ?
Вече 90.
Петко, искаш да кажеш, че и със 130-140г протеин се качва маса, така ли?
Мнението беше редактирано от Ронката на 28.12.13 00:43.
Поредния излишен коментар от мен - имаш пари за 3 шоколада дневно, а нямаш за 2 банана ? Нещо има, явно е от годинките ти. Нищо :)
За банани имам пари, но не и за 200г протеин!
Е кво направи с парите от Олимпията :D:D
Използвах ги като тоалетна хартия. :D
малко мерки
тегло - 90кг (+5) (обаче има една подробност - 90кг е теглото ми заедно с дрехи и КУБИНКИ, без тях не знам)
подкожни мазнини - 24% (+1)
раменен пояс - 123см (+9)
гръден кош - 111см (+5)
мишници - 38см (+1)
предмишници - 34см (+1)
талия - 88см (+2)
ханш - 103см (+1)
бедра - 65см (+3)
прасци - 43см (+0) (ебаси, прасците ми не са мръднали от по-миналото измерване)
врат - 41см (+2)
28.12.13
13:36
Ее кви са тия измервания с кубинки и дрехи ся... Като видях по-горе, че си 90кг. си казах е*аси, той баща ми тежи 95. :D Ама ся като видях, че с кубинки и дрехи мериш и ми стана по-ясно. Измери си точното тегло, сутрин на гладно е най-добре, според мен ще си 85. :D
В нас нямам кантар, не мога да се меря гол в залата, най-малкото защото е забранено да си гол до кръста или бос в залата.
28.12.13
13:41
И кой го забранява това? Ебаси залата, за през зимата да сложат изискване : минимум 3 тениски, 2 блузи и 2 дебели шуби, ботуши до коленете и вместо чорапи- гети. А ако искаш да се преоблечеш, какво правиш? :D
Еми не знам, ама в залата има няколко табели: “Забранено тренирането голи до кръста”, “Забранено тренирането боси”, “Оставяйте дъмбелите и тежестите по местата им”...
Ако искаш да се преоблечеш - отиваш в съблекалнята, преобличаш се и се връщаш в залата.
28.12.13
13:50
Тоест, кантара е в залата?
Какво ти пречи да идеш по боксерки, да се притеглиш и пак да се върнеш в съблекалнята? :D
Какво ти пречи да идеш по боксерки, да се притеглиш и пак да се върнеш в съблекалнята? :D
Това може и да го направя, но определено няма да е на гладно. Никога не ходя гладен в залата. :D
28.12.13
13:56
Какво ти пречи да идеш по боксерки, да се притеглиш и пак да се върнеш в съблекалнята? :DТова може и да го направя, но определено няма да е на гладно. Никога не ходя гладен в залата. :D
В такъв случай, трябва да си бръкнеш в гърлото и да повърнеш всичко, което си изял. Тогава вече спокойно ще се теглиш на гладно! :D
Какво ти пречи да идеш по боксерки, да се притеглиш и пак да се върнеш в съблекалнята? :DТова може и да го направя, но определено няма да е на гладно. Никога не ходя гладен в залата. :D
В такъв случай, трябва да си бръкнеш в гърлото и да повърнеш всичко, което си изял. Тогава вече спокойно ще се теглиш на гладно! :D
:D :D :D :D :D
Тоя дневник го обърнахте на лаф-мохабет. Не знам само мен ли ме дразни това? Аз ако бях на Ронката на мястото, отдавна да съм помолил да се поизчисти. Освен на Петко мнението от предната страница, всичко друго е абсолютна плява.
Спамът и лаф-мохабетът в моя дневник са добре дошли. Все пак трябва да има от всичко по много. :D
Мнението беше редактирано от Ронката на 28.12.13 14:02.
Тук трябва да кажа, че съм съгласен с Петър. Преди и мен доста често ме е дразнел факта, че има повече “лаф моабет” както казвате отколкото се коментират тренировките и хранителните режими и изобщо нещата свързани със здравословният начин на живот каквато е и тематиката на форума.
Разбирам, че искаш дневникът ти да е популярен, посещаем и коментиран, но когато има 25+ мнения извън темата, е абсолютна загуба на време да ги чете човек - т.е. постигаш обратен ефект. Аз например ги четох до половината, писна ми и излязох от темата. Освен това и рядко влизам, поради същата причина - знам, че ще си загубя времето с четене на безсмислени дискусии. Мисълта ми е, ако не можеш да спреш овреме подобни виртуални оливания, отбирай малко от малко публикациите в дневника си, за да бъде поне малко конструктивен :).
28.12.13
14:19
Относително е това. Някои хора влизат в точно такива дневници, в които става шоу, защото просто им е интересно. Други пък търсят само тренировките и начините на хранене. В крайна сметка човек не може да угоди на всеки, затова всеки трябва да бъде себе си и да прави това, което той иска и което му е интересно. :)
28.12.13
14:26
Помисли си ти от кого би научил нещо - от сеирджията или от трениращия ;)
Естествено, че от трениращия, но не става въпрос за писане ЕДИНСТВЕНО И САМО на тъпотии и сеир, все пак и Рони и другите, на които дневниците им са на лаф-моабет, си пишат тренировките и храненето редовно. :)
много малко храна за днес
120г кашкавал,120г п.х.,лютеница
1 купа зелен фасул,200г типов хляб
2 шницела,400г задушени картофи
много малко храна за днес
120г кашкавал,120г п.х.,лютеница
1 купа зелен фасул,200г типов хляб
2 шницела,400г задушени картофи
верно е много малко ронка, не мога да ти дам глас :D
29.12.13
20:41
Аз ще му дам, та като вземе да спечели Олимпията, да се сети, че съм му дал глас в бб-тийма когато е имал малко храна за през деня и да ми подари някой инжекция. Хахахха :D
храната
спагети (голяма порция)
спагети (средна порция)
вафла боровец, 2 кроасана супер макс
2 банана
кисело зеле, 120г п.хл.
днес като гледам съм направил въглехидратен ден... няма протеин за съжаление...
Мнението беше редактирано от Ронката на 29.12.13 21:24.
Съвет - ( недей да споменаваш вафлите, че започват упреците ) .. то и каква храна са вафлите.
29.12.13
22:10
Вафлите си струва да се споменават,само ако са вафли “Жакузи”(и наистина има такива :Д )
е,все пак не е като да няма... пък и днес (в неделя) по принцип си хапвам джънк (различно от шоколад), но в последните седмици пропуснах, ‘щото напоследък ям много шоколад...
Мнението беше редактирано от Ронката на 29.12.13 22:11.
29.12.13
22:12
А не е ли по-добре да ядем едно, а да описваме в дневниците си друго?
Чиста работа - няма вафли, няма упреци.
...и по празниците да не водим дневник, нали?
29.12.13
22:28
Съвет - ( недей да споменаваш вафлите, че започват упреците ) .. то и каква храна са вафлите.
—-
Мнението беше редактирано от lordinario на 29.12.13 22:31.
29.12.13
22:47
роне закво си подкрепил коментара кат не сам каал нищо е ? или се радваш просто на присъствието ми тук ?
Мнението беше редактирано от lordinario на 29.12.13 22:47.
роне закво си подкрепил коментара кат не сам каал нищо е ? или се радваш просто на присъствието ми тук ?
естествено :D
А не е ли по-добре да ядем едно, а да описваме в дневниците си друго?
Чиста работа - няма вафли, няма упреци.
...и по празниците да не водим дневник, нали?
Toва го приемам като лична нападка и веднага ти казвам.
От 13 - 27 декември не си водил дневник, това са цели 2 седмици.
” Кольо Пияндето
Верен BB-Team-ър
” Почивам активно.
Направих 6 дни без никаква физическа активност, просто нулева. ” - ахам .. ясно, празници са все пак, а другите 8 дни, що нямаше дневник.
Не го пиша с цел нападка, просто да спестим драмите и излишното заяждане, което в последно време е станало приоритет в този форум и то от хора с “титли”, ако мога така да се изразя. Весели празници.
Мнението беше редактирано от Calion на 29.12.13 23:27.
ми човекът е почивал, к’во толкова... зак’во да пише в дневника като не е правил нищо.
29.12.13
23:30
ся ща банне шот ше се хъртбътне,очаквй философия тип сократ
ся ща банне шот ше се хъртбътне,очакай философия тип сократ
Въобще няма да се учудя, това пък ще бъде най-голямата излагация.
Аз тия философий най ги обичам, какво беше ” Как да задаваме интилигентно въпросите “, нали така?
ми човекът е почивал, к’во толкова... зак’во да пише в дневника като не е правил нищо.
Тогава защо ме напада, че аз си почивам, като той го прави същото? Ей такива най ги обичам.
Мнението беше редактирано от Calion на 29.12.13 23:57.
30.12.13
00:01
Пробвай да му теглиш една майна, пак ще ти подкрепи коментара :D За жалост няма акъл :(
@Calion, имайки предвид, че ти си водил дневник ЦЯЛ 1 ДЕН да правиш забележка на Кольо, че води нередовно дневник е меко казано иронично ;)