28.05.13
13:36
Пих syntha6+abb XXL EXTREEME и останах доволен(най-вече от АББ).Сега искам пак да си взема АББ,но искам да я комбинирам с БЦА или креатин(kre alkalyn,не монохидрат).Мисълта ми е кой ще е по-удачният вариант на комбинация.АББ+БЦА или АББ+кра алкалин,или АББ+БЦА+Кре алкалин?За бца сигурно ще взема или xtend или BCAA 5000 Powder на ОН(или някое предложение за по евтини).Кре алкалин про на All American EFX .Може ли някой да ми каже дали е добра комбинация.И въпросът който ме вълнува още е дали ще качвам чиста ММ понеже това е геинер с 1к килокалории,ако комбинирам с умерено въглехидратна и завишено белтъчно диета мисля,че би трябвало да има ефект,но все пак да си попитам,да не си хвърлям парите на вятъра.Целта ми е покачване на килограми с ниско омазняване(като наблегна на белтъчна диета както споменах).Мерси,поздрави приятели!BB-Team the best :)
30.05.13
18:08
Както и да е гледам,че никой няма да отговори.В краина сметка си поръчах 100%голд уеи+кре алкалин+бцаа пуре нутришън.Един пич ми е писал,но не ми дава да му пиша на лично и ще кажа,че ги взимам от фитнес1.За протокола не съм доволен от тях,защото не отделят нужното внимание на клиента,но като им кажеш,че ще купиш от силабг или мегазоба и глеи кво става(как се забързват нещата и стават по-учтиви,но в краина сметка не са на ниво като обслужване ако си говорим както трябва и сигурно ще се ориентирам към дадените саитове да ги пробвам и тях).